Privatlivspolitik

ERLING HØI-NIELSEN A/S
Orientering vedr. behandling af persondata
Som kunde hos os betror du os dine oplysninger. Denne orientering indeholder information om, hvilke informationer, vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, og hvem vi deler dem med, så du kan træffe et informeret valg i forbindelse med anvendelse af vores services.
Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem.
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os, indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, benytter service eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via websitet. Ved at bruge siden, har du accepteret brugen af cookies. En række informationer vil også blive fremskaffet via samkøring med data fra vores samarbejdspartnere og offentlige registre.

Dataansvarlig
Det er nedenfor angivne virksomheder (den dataansvarlige) der indsamler, behandler og passer på dine data.
Internet tjeneste:
www.erlinghoi-nielsen.dk

Indholdsansvarlige samt ejer af Website:
Erling Høi-Nielsen a/s
Elholm 21
DK – 6400 Sønderborg
CVR-nr.: 14313443
Telefon : +45 74432000
E-mail : kontakt@erlinghoi-nielsen.dk

Publiceres af:
Erling Høi-Nielsen a/s
Elholm 21
DK – 6400 Sønderborg
CVR-nr.: 14313443
Telefon : +45 74432000
E-mail : dhn@erlinghoi-nielsen.dk

Internettjeneste:
www.peugeot-soenderborg.dk

Indholdsansvarlige samt ejer af Website:
Erling Høi-Nielsen a/s
Elholm 21
DK – 6400 Sønderborg
CVR-nr.: 14313443
Telefon : +45 74432000
E-mail : kontakt@erlinghoi-nielsen.dk

Publiceres af:

Scandesign Media A/S
Midtermolen 1
DK – 2100 København Ø
CVR-nr. : 31861500
Telefon : +45 35393833
E-mail : info@scandesignmedia.dk

Internet tjeneste:
http://www.peugeot.dk/soenderborg

Websitet ejes og publiceres af:
Automobile Peugeot
7 rue Henri Saninte-Claire Déville
92500 Rueil-Malmaison
Frankrig

Dansk indholdsansvarlig:
K.W. Bruun Import A/S
Hovedvejen 1
DK – 2600 Glostrup
CVR –nr. : 63557218
Telefon: +45 43451622
E-mail : webmarster@peugeot.dk

Internettjeneste:
www.peugeot-roedekro.dk

Indholdsansvarlige samt ejer af Website:
Erling Høi-Nielsen a/s
Elholm 21
DK – 6400 Sønderborg
CVR-nr.: 14313443
Telefon : +45 74432000
E-mail : kontakt@erlinghoi-nielsen.dk

Publiceres af:

Scandesign Media A/S
Midtermolen 1
DK – 2100 København Ø
CVR-nr. : 31861500
Telefon : +45 35393833
E-mail : info@scandesignmedia.dk

Internet tjeneste:
http://www.peugeot.dk/roedekro

Websitet ejes og publiceres af:
Automobile Peugeot
7 rue Henri Saninte-Claire Déville
92500 Rueil-Malmaison
Frankrig

Dansk indholdsansvarlig:
K.W. Bruun Import A/S
Hovedvejen 1
DK – 2600 Glostrup
CVR –nr. : 63557218
Telefon: +45 43451622
E-mail : webmarster@peugeot.dk

Internettjeneste:
www.citroenforhandler-soenderborg.dk

Indholdsansvarlige samt ejer af Website:
Erling Høi-Nielsen a/s
Elholm 21
DK – 6400 Sønderborg
CVR-nr.: 14313443
Telefon : +45 74432000
E-mail : kontakt@erlinghoi-nielsen.dk

Publiceres af:

Scandesign Media A/S
Midtermolen 1
DK – 2100 København Ø
CVR-nr. : 31861500
Telefon : +45 35393833
E-mail : info@scandesignmedia.dk

Internet tjeneste:
http://www.citroenforhandler.dk/soenderborg

Websitet ejes og publiceres af:
Automobiles Citroën
7 rue Henri Saninte-Claire Déville
92500 Rueil-Malmaison
Frankrig

Dansk indholdsansvarlig:
K.W. Bruun Import A/S
Hovedvejen 1
DK – 2600 Glostrup
CVR –nr. : 63557218
Telefon: +45 43451622
E-mail : webmarster@peugeot.dk

Internettjeneste:
www.citroenforhandler-roedekro.dk

Indholdsansvarlige samt ejer af Website:
Erling Høi-Nielsen a/s
Elholm 21
DK – 6400 Sønderborg
CVR-nr.: 14313443
Telefon : +45 74432000
E-mail : kontakt@erlinghoi-nielsen.dk

Publiceres af:

Scandesign Media A/S
Midtermolen 1
DK – 2100 København Ø
CVR-nr. : 31861500
Telefon : +45 35393833
E-mail : info@scandesignmedia.dk

Internet tjeneste:
http://www.peugeot.dk/roedekro

Websitet ejes og publiceres af:
Automobiles Citroën
7 rue Henri Saninte-Claire Déville
92500 Rueil-Malmaison
Frankrig

Dansk indholdsansvarlig:
K.W. Bruun Import A/S
Hovedvejen 1
DK – 2600 Glostrup
CVR –nr. : 63557218
Telefon: +45 43451622
E-mail : webmarster@peugeot.dk

Hvorfor samtykke og hvad bruger vi det til
Et samtykke skal du acceptere, for at vi kan få lov til at behandle data omkring dig, eksempelvis din e-mail eller dit telefonnummer. Lovlig behandling af persondata kan også ske med udgangspunkt i opfyldelsen af en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Det er derfor ikke al behandling af data, som kræver et udtrykkeligt samtykke.
Vi bruger dit samtykke til de formål, som er angivet i samtykkeerklæringen.
Vi vil anvende din oplyste e-mail og mobilnummer til at sende e-post samt foretage opringninger, når det er relevant.
Den dataansvarlige må også gerne kontakte dig på en af de allerede angivne kontakter, hvis der i fremtiden opstår nye kommunikationsmetoder, der vil kræve et nyt samtykke, eller hvis der er behov for at opdatere vilkårene for samtykke i øvrigt.
Vi lagrer dine data og samtykke, indtil du trækker det tilbage eller senest ved udløb af den periode, som lovgivningen kræver. Denne periode kan variere i forhold til, hvilke data, der er tale om, og hvad vi bruger data til.
De informationer, du oplyser os, er vi forpligtet til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres eller behandles uretmæssigt af hverken interne eller eksterne parter.
Konsekvens ved manglende samtykke
Mangler vi din tilladelse, kan vi f.eks. ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og information, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse, samt tilbud, nyheder og produktinformationer.
Hvilke oplysninger modtager og indsamler vi
For at levere tjenester som prøvetursbooking, tilbudsforespørgsler, brugtbilsvurdering, tilmelding til nyhedsbrev og konkurrencer, indsamler vi en række data, der videregives til vores samarbejdspartnere.
Vi indsamler som udgangspunkt ikke din fødselsdato, derfor bekræfter du med dit samtykke, at du er en myndig person og har retten til at disponere over dine egne handlinger.
På vores hjemmeside opsamler vi følgende oplysninger ved booking af prøvetur, anmodning om tilbud, brugtbilsvurdering, forbrugerundersøgelser og tilmelding til nyhedsbrev:
Fornavn
Efternavn
E-mail adresse
Telefonnummer
Postnummer
Dato for oprettelse
I forbindelse med leje af udlejningsbil samt køb af bil indsamler vi følgende oplysninger:
Fornavn
Efternavn
E-mail adresse
Telefonnummer
Postnummer
Adresse
Dato for oprettelse
CPR-nr.
Kørekort nr.
I forbindelse med brugtbilsvurdering indsamles yderligere oplysninger om din nuværende bil:
Mærke
Model
Km
Biltype
Motor
Gear
Udstyr
Registrerings nummer
Stelnummer
Foretrukken bilmode
I forbindelse med dit samtykke indsamler vi:
Dato for afgivet samtykke
Vi logger derudover, hvornår samtykke sidst er anvendt
Vi har i loggen på de enkelte samtykker også angivet en forventet slettedato
Hvem deler vi oplysninger med
Årsagen til at vi deler informationer med tredjepartnere er flere. Først og fremmest betyder det for dig en bedre service. Du får nyttige informationer om service og andre vilkår, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan også nemt indkalde dig til dækskifte og se, hvornår din bil burde komme til service, så du kan beholde din bils fabriksgaranti samt eventuelle andre garantier.
Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for, at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt.
Hos den dataansvarlige har vi en række IT-systemer, vi benytter til behandling af brugerdata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt skærmet mod hacking og indtrængning udefra. Vi har også politikker, som reducerer den interne adgang til det mindst mulige, inden for de tekniske muligheder af disse systemer.
Som dataansvarlig kan vi anvende forskellige databehandlere til at behandle de data, vi indsamler, eller til at udføre forskellige funktioner. Det er imidlertid os, der har ansvaret for at de data, vi har indsamlet om dig, bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med lovgivningens krav.
I forbindelse med opfølgning på udført service eller salg af bil, vil der blive udført kundetilfredshedsundersøgelser på vores vegne, hvor der vil blive overført data til et eksternt analysebureau for gennemførelse og rapportering af resultat. Disse oplysninger bliver anonymiseret senest 1 år efter gennemførelse af undersøgelsen.
Vi anvender også datamodtagere til at udføre andre specifikke opgaver, der ikke vedrører vores behandling af dine persondata. Disse datamodtagere er selvstændige dataansvarlige, og vil kun modtage det minimum af data, som er nødvendige for at udføre deres opgave.
Eksempler på datamodtagere er postvæsenet eller fragtmanden, der skal kende dit navn og adresse for at kunne levere brevet/pakken. Et andet eksempel er banken, der skal kende navn, adresse og kontonummer for at overføre penge og overholde gældende lovgivning og krav til dem.
Hvor længe gemmer vi dine data

Prøvetur
Tilbud
Nyhedsbreve ( 3 mdr. efter udløb af samtykke, 1 md. Ved tilbagetrækning af samtykke)
Brugtbilsvurdering
Lejekontrakter
Slutsedler
Værkstedsbesøg
Vi opbevarer indsamlede data indtil vi ikke længere er forpligtet til at opbevare dem ifølge den relevante lovgivning.
Hvordan kan du tilbagekalde dit samtykke fra den dataansvarlige
Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde et samtykke, du har givet, respekterer vi dette fuldt ud. Samtykket kan selvfølgelig tilbagekaldes uden omkostning.
Du vil altid kunne framelde dig fremtidig modtagelse af markedsføringsmateriale fremsendt via e-post ved brug af et link i den fremsendte e-post.
Vi er lovmæssigt forpligtet til at kunne slette/anonymisere alle informationer, du har givet til os, eller som vi har indsamlet om dig, som har været baseret på samtykket.
For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot sende en mail til kontakt@erlinghoi-nielsen.dk . Der vil derefter starte en intern proces til sikring af sletning af data omfattet af samtykket.
Der hvor dine persondata er omfattet af krav fra lovgivning, eller er nødvendige for at færdiggøre en allerede indgået kontrakt med os eller en tredjepart (om f.eks. udførelse af service), vil data blive gemt, indtil vi ikke længere er forpligtet til at opbevare dem ifølge den relevante lovgivning.

Øvrige rettigheder
Du har retten til, at få udleveret alle informationer den dataansvarlige har opbevaret omkring dig (indsigtsret).
Du har retten til at få dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig ( dataportabilitet).
Du har retten til at begrænse automatisk profilering samt retten til indsigelsen, som disse er beskrevet i Persondataforordningen.
Du har retten til at klage til Datatilsynet i tilfælde af behandling af dine oplysninger er i strid med nærværende samtykke eller lovgivningen i øvrigt:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon 3319 3200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: http://www.datatilsynet.dk/forside
Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.