Skip to main content

Når uheldet er ude

Det er selvfølgelig aldrig sjovt, når uheldet er ude og der opstår en skade på din bil. Men hos Erling Høi-Nielsen sørger vi for, at du hurtigt og sikkert kommer ud at køre igen.

I vores professionelle skadecenter mødes du af vores dygtige team, der har stor faglig kompetence og som altid har fingeren på pulsen og indsigt i de nyeste reparationsteknikker.

Eget autolakeri

Hos Erling Høi-Nielsen har vi også eget lakeringsværksted. Det betyder, at din bil både kan blive repareret og lakeret hos os. På den måde har vi mulighed for at kontrollere kvaliteten hele vejen igennem og sikrer dermed, at du som kunde kan føle dig helt tryg.

Du har ret til selv at vælge

For at bevare fabriks- og rustgarantien på din bil,
SKAL der anvendes originale reservedele.

Ved glas- eller trafikskade – uanset om det er din eller modpartens skyld – er følgende meget vigtigt: For at bevare fabriks- og rustgarantien på din bil, SKAL der anvendes originale reservedele.

Mange forsikringsselskaber – MÅSKE også dit – vil kræve, at din bil køres til et bestemt værksted for at blive repareret. Måske er dette værksted ikke et autoriseret mærke værksted, som er villig til at bruge uoriginale reservedele for at spare penge for forsikringsselskabet.

DU HAR RET TIL OG MULIGHED FOR SELV AT VÆLGE DIT AUT. MÆRKEVÆRKSTED OG DERMED SIKRE, AT DIN BIL BLIVER REPARERET KORREKT IHT. FABRIKKENS HENVISNINGER.

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found

Lukkedage i julen

23/12 - 26/12 - Alle afdelinger er lukket

27/12 - 30/12 - Salgsadelingen er åben (09.00 - 17.00) - Teknisk værksted har åbent for nødreparationer.

01/01/2023 - Alle afdelinger er lukket

Vi ønsker alle en glædelig jul & godt nytår