Skip to main content

Når uheldet er ude

Det er selvfølgelig aldrig sjovt, når uheldet er ude og der opstår en skade på din bil. Men hos Erling Høi-Nielsen sørger vi for, at du hurtigt og sikkert kommer ud at køre igen.

I vores professionelle skadecenter mødes du af vores dygtige team, der har stor faglig kompetence og som altid har fingeren på pulsen og indsigt i de nyeste reparationsteknikker.

Eget autolakeri

Hos Erling Høi-Nielsen har vi også eget lakeringsværksted. Det betyder, at din bil både kan blive repareret og lakeret hos os. På den måde har vi mulighed for at kontrollere kvaliteten hele vejen igennem og sikrer dermed, at du som kunde kan føle dig helt tryg.

Jonas er Danmarks bedste autolakerer

I februar 2023 vandt vores autolakerer Jonas Yde Petersen DM i Skills, og kan nu kalde sig Danmarks bedste autolakerer.

Du har ret til selv at vælge

For at bevare fabriks- og rustgarantien på din bil,
SKAL der anvendes originale reservedele.

Ved glas- eller trafikskade – uanset om det er din eller modpartens skyld – er følgende meget vigtigt: For at bevare fabriks- og rustgarantien på din bil, SKAL der anvendes originale reservedele.

Mange forsikringsselskaber – MÅSKE også dit – vil kræve, at din bil køres til et bestemt værksted for at blive repareret. Måske er dette værksted ikke et autoriseret mærke værksted, som er villig til at bruge uoriginale reservedele for at spare penge for forsikringsselskabet.

DU HAR RET TIL OG MULIGHED FOR SELV AT VÆLGE DIT AUT. MÆRKEVÆRKSTED OG DERMED SIKRE, AT DIN BIL BLIVER REPARERET KORREKT IHT. FABRIKKENS HENVISNINGER.