Skip to main content

Kilde: JV.dk | Af Jens Eilertsen

Vi har oplevet mange kriser i vores år i bilbranchen og af dem har vi lært, at det er i kriser, man skal opruste. Det er nu, vi skal gøre os klar til opgangstider.

Sådan siger autoforhandler Erling Høi-Nielsen, der har bilhuse i Sønderborg og Rødekro og en agent, Vest Biler, i Tønder.

I dag sælger Erling Høi-Nielsen A/S Peugeot, Opel og Citroën i Sønderborg, Tønder og Aabenraa og Kia i Sønderborg. Fra 1. december kommer der Fiat, Fiat Professional og Jeep under tag i Sønderborg og Rødekro.

– Vi får forhandlingen af seks mærker i hele Sydjylland – altså fra Haderslev Kommune og ned- og har derudover Kia i Sønderborg. Det betyder også, at vi vokser ud af lokalerne i Rødekro. Derfor har vi købt lokaler, der skal indrettes til bilhus, siger Erling Høi-Nielsen, der ikke på nuværende tidspunkt ønsker at gå i detaljer med Rødekro-planerne.

Fremtidssikres

– Med de nye mærker får vi fremtidens bilhus. Vi arbejder på til stadighed at udvikle vores forretning, og vi tror på, at der skal volumen og dermed flere mærker til for at kunne drive bilforretning i dag. Endvidere kan vi tilbyde vores kunder et bredt udvalg af biler og er ikke afhængig af et enkelt mærke, siger Lajla Høi-Nielsen.

– I får forhandlingen af seks mærker fra Haderslev og syd – kommer der flere?

– Det gør der, siger Erling Høi-Nielsen, der griner lidt og nikker, da vi spørger, om det betyder, at der skal bygges nyt i Sønderborg.

Hvilke mærker, der er tale om, ønsker han ikke sige, men det er oplagt, at Mitsubishi, Alfa Romeo og DS (Citroëns luksusbrand) kan komme på tale, fordi Erling Høi-Nielsen A/S samarbejder med importøren K.W. Bruun & Co.