Skip to main content

Teknisk værksted

Autoriseret service værksted for Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Fiat Professional, Jeep & Kia.

Vi har naturligvis de af importørene krævede certificeringer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på service eller andet. Er det ved at være tid til eftersyn, anbefaler vi, at du kontakter os ca. en uge i forvejen.

Din garanti for kvalitet

Vores professionelle team udfører alle former for reparationer og monteringer af ekstraudstyr. Vi er altid up-to-date med den seneste teknologi, og Erling Høi-Nielsens topmoderne udstyr og specialuddannede teknikere er din sikkerhed for kvalitet.

Moderne værktøj

Vi har altid det nyeste og mest moderne værktøj, sådan sikrer vi at din bil bliver serviceret på et altid højt niveau.

Bedst uddannede teknikere

Vores teknikere bliver løbende videreuddannet, så de altid har den nyeste viden og benytter de nyeste og bedste teknikker til reparation af din bil.

Originale reservedele

For at opretholde din bils kvalitet benytter vi os altid af originale reservedele.

Altid up-to-date

Vi er altid up-to-date på de nyeste teknikker og det nyeste værktøj.

Kvalitetskontrolleret

Vores værksted og vores arbejde bliver løbende kontrolleret af Teknologisk institut.

Vi udvikler os konstant

Vores bilhus og vores værksted er under konstant udvikling. Både hvad angår vores metoder og teknikker, men også hvad angår de services vi tilbyder dig som kunde.

Book service

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found

Lukkedage i julen

23/12 - 26/12 - Alle afdelinger er lukket

27/12 - 30/12 - Salgsadelingen er åben (09.00 - 17.00) - Teknisk værksted har åbent for nødreparationer.

01/01/2023 - Alle afdelinger er lukket

Vi ønsker alle en glædelig jul & godt nytår