Skip to main content

Peugeot Værkstedskonto

Få en Peugeot værkstedskonto

Værkstedskonto

Koster det virkeligt ikke noget?

Det er gratis at have kontoen. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet.Du skal kun betale det beløb, du køber for. Eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater over 10 eller 20 måneder.

Rent praktisk, så fungerer kontoen som en kredit hos Nordea. Når du opretter kontoen, godkender Nordea dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betale beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale du indgår om kontoen, er en aftale med Nordea. Og det er derfor, at der står ”Jeg vil gerne låne” på ansøgningsboksen.

Køber du ikke noget, så bruger du ikke af din kredit, og så skal du ikke betale noget.

Flere store fordele

  • Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
  • Ingen omkostninger – du betaler kun købsprisen: 0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr. gebyr*
  • Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
  • Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter*En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,00%.

I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP er 0,00 %. De samlede omkostninger er 0 kr.  Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris.  Beregningerne forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice.
Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år.
Peugeot -/Opel-/Citroën Værkstedskonto er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil.

Visual page builder

Build like it’s 2023. Experience a high-performing, modern take on the WPBakery page builder — The editor you already know, but with supercharged power to handle complex designs and the flexibility to create any type of website.

  • Set option values unique based on screen size
  • Sidebar & modal editing layout options
  • Visually intuitive graphical settings UI
  • Front-end & back-end editors
  • Reusable global sections
  • Tree-list element view

Premium elements

A unique collection of over 65 elements that make building a beautiful site easy. The Salient element set brings the latest web trends to your fingertips without any coding needed. We actively seek to bring fresh innovation by pushing the boundaries of what’s possible on the web.

0 kr. i gebyrer. 0% i rente. 0 kr. i udbetaling

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found