Hos os finder du alt samlet under ét tag.

Sønderjyllands største bilhus

I Sønderjyllands største bilhus finder du nye Peugeot, Kia & Citroën biler. Yderligere kan vi tilbyde alt din bil behøver under samme tag: Landsdelens største skadescenter med eget autolakeri, aut. serviceværksted til både Peugeot, Kia, Citroën & Nissan, rustbeskyttelsescenter samt salg af brugte biler og demo-biler.

Hos Erling Høi-Nielsen står vi altid klar til at yde dig den bedste service og den professionelle behandling, du med rette kan forlange som kunde hos os. Hos Erling Høi-Nielsen sætter vi en ære i at gøre det rigtige, rigtigt første gang – uanset om det gælder kompetent rådgivning i købssituationen, professionel finansiering, vurdering af den brugte bil, reparationer eller service i særklasse.

Se mere

Peugeot

Kia

Citroën

Nye biler

Nye biler. Findes der noget bedre? Vi elsker simpelthen biler hos Erling Høi-Nielsen. Under samme tag finder du hele tre mærker: Peugeot, Citroën & Kia, og derfor kan vi, i Sønderjyllands største bilhus, tilbyde det bredeste udbud af forskellige mærker og modeller. Du er altid velkommen til at besøge vores flotte showroom. Vores dygtige konsulenter står naturligvis klar til at besvare alle dine spørgsmål og yde professionel og kompetent rådgivning om din næste bil. Fordi vi netop er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën og Kia har vi biler til ethvert behov – Uanset om det er til privat eller erhverv.

Ligeledes er vi også behjælpelige med finansiering, privat -& erhvervsleasing, samt rådgivning i form af ekstra udstyr. Vi glæder os til at møde dig, og til at hjælpe dig med at vælge ny bil.

Alt samlet - under samme tag

Når uheldet er ude

I vores professionelle skadecenter mødes du af vores dygtige team, der har stor faglig kompetence og som altid har fingeren på pulsen og indsigt i de nyeste reparationsteknikker.

Vi er altid up-to-date med den seneste teknologi

Erling Høi-Nielsens topmoderne udstyr og specialuddannede teknikere er din sikkerhed for kvalitet.

Eget autolakeri

På den måde har vi mulighed for at kontrollere kvaliteten hele vejen igennem og sikrer dermed, at du som kunde kan føle dig helt tryg.

Vi rustbeskytter din bil

Alle biler ruster, hele tiden, og rustreparationer er besværlige, dyre og unødvendige. Lad os beskytte din bil bedst muligt mod det danske vejr.

Miljøet. Et fælles ansvar

Hos Erling Høi-Nielsen har vi derfor altid fokus på miljøvenlige og bæredygtige løsninger – både når vi rådgiver dig som kunde og i vores interne processer og arbejdsgange.

Få råd til din drømmebil

Erling Høi-Nielsen Finans tilbyder altid en meget konkurrencedygtig variabel rente. Erling Høi-Nielsen Finans – til dig, der drømmer om en ny bil

Salgsafdelingen

Vi har desværre lukket for idag

Mandag - Fredag9:00 - 17:00
Lørdag - Søndag11:00 - 16:00

Værksteder

Vi har desværre lukket for idag

Mandag - Torsdag7:30 - 16:00
Fredag7:30 - 14:45
Lørdag - SøndagLukket

Elholm 21,
6400 Sønderborg

Tlf. 7443 2000
Lager direkte 7343 4605

Fax 7443 2132
kontakt@erlinghoi-nielsen.dk