SlideNår uheldet er ude... LANDSDELENS STØRSTE & ENESTE FULL-SERVICE SKADECENTER Hvad kan vi gøre for dig? Det er selvfølgelig aldrig sjovt, når uheldet er ude og der opstår en skade på din bil. Men hos Erling Høi-Nielsen sørger vi for, at du hurtigt og sikkert kommer ud at køre igen.

I vores professionelle skadecenter mødes du af vores dygtige team, der har stor faglig kompetence og som altid har fingeren på pulsen og indsigt i de nyeste reparationsteknikker.

SlideEget autolakeri =
100% kvalitetskontrol
Hos Erling Høi-Nielsen har vi også eget lakeringsværksted. Det betyder, at din bil både kan blive repareret og lakeret hos os. På den måde har vi mulighed for at kontrollere kvaliteten hele vejen igennem og sikrer dermed, at du som kunde kan føle dig helt tryg. Envidere hjælper vi dig med at skadesanmelde det til dit forsikringsselskab.

SlideDen professionelle
reparation & lakering
Se processen fra den skadede bil ankommer til vores skadecenter og til den igen kører ud, så god som ny.

Vi udfører alle reparationer på ét og samme sted = kvalitetskontrol hele vejen.

SlideVigtig info Ved glas- eller trafikskade – uanset om det er din eller modpartens skyld – er følgende meget vigtigt: For at bevare fabriks- og rustgarantien på din bil, SKAL der anvendes originale reservedele.

Mange forsikringsselskaber – MÅSKE også dit – vil kræve, at din bil køres til et bestemt værksted for at blive repareret. Måske er dette værksted ikke et autoriseret mærke værksted, som er villig til at bruge uoriginale reservedele for at spare penge for forsikringsselskabet.

DU HAR RET TIL OG MULIGHED FOR SELV AT VÆLGE DIT AUT. MÆRKEVÆRKSTED OG DERMED SIKRE, AT DIN BIL BLIVER REPARERET KORREKT IHT. FABRIKKENS HENVISNINGER.

SlideKONTAKT OS Har du spørgsmål vedr. skadesreparationer, autolakering eller generelle spørgsmål til vores skadecenter, er du velkommen til at kontakte os. Tlf. 7443 2000 kontakt@erlinghoi-nielsen.dk Benjamin Eriksen Værkstedschef, Skadecenter be@erlinghoi-nielsen.dk Dir. 7343 4608