Skip to main content

Din bil fortjener et autoriseret værksted

Almindelig rettidig service

Vi anbefaler altid at du overlader servicearbejdet til os, et autoriseret mærke-værksted, da vi har et grundigt kendskab til din bil. Vi er også meget opmærksomme på at tilbyde konkurrencedygtige priser på både originale reservedele og reparationer.

Vi forstår, at prisen er en vigtig faktor, når du vælger værksted, men det er også vigtigt at se det i et større perspektiv. Ved at gå til et uautoriseret værksted kan værdien af din Peugeot falde betydeligt over tid, og din sikkerhed kan blive påvirket negativt. Det er en unødvendigt høj pris at betale. Så lad os tage vare på din Peugeot på den mest effektive og pålidelige måde på vores autoriserede værksted.

Hold sikkerhedsniveauet i top

Ved vores serviceeftersyn sikrer vi, at din motor fungerer perfekt, så din bil opnår optimal forbrænding og ydelse. Vi tester også, at sikkerhedsniveauet er på højeste niveau, og at komforten forbliver uændret. Vi tjekker for eksempel, om støddæmpere, fjedre og andre dele er fuldt funktionsdygtige, så du altid får det fulde udbytte af din bil.

Du kan finde mere information om serviceprogrammet for din bil og de opgaver, der udføres ved de forskellige kilometer i dit garanti- og eftersynshæfte. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.