HVAD BETYDER
PEUGEOT PROFESSIONAL?

Hvad betyder PROFESSIONAL?

Hos os har vi en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er har vi specialiseret os i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer, finansieringsmuligheder og services.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos os vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og WiFi? Vi rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.

Økonomi

Vi stiller en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansieringsprofil? I fællesskab med vores erhvervsrådgiver får I sammensat præcis den løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst muligt overblik over de samlede omkostninger.

Tryghed og Tilgængelighed

Originale reservedele og godkendte materialer er en selvfølge hos os. Vores mekanikere arbejder med Peugeot-biler hver eneste dag og bliver løbende specialuddannet. For dig betyder det bedre kvalitet og større sikkerhed.

Og husk så i øvrigt, at du altid får en lånebil stillet til rådighed ved skadesarbejde. Med andre ord bliver det hele lidt mere bekvemt hos os.

Bæredygtighed

Peugeot er blandt de førende producenter i forhold til udviklingen af brændstoføkonomiske biler. De mest miljørigtige biler i modelprogrammet hedder Peugeot Blue Lion. Disse modeller er et klart signal om, at du som ejer tænker på brændstofforbrug og miljøvenlige produktionsprocesser. Du kan også selv gøre en indsats ved at sende dine medarbejdere på et Bluedrive kursus. Her lærer de, hvordan man i det daglige kører mest brændstoføkonomisk. Det er både godt for miljøet og for virksomhedens økonomi.

© 2020 Erling Høi-Nielsen