Skip to main content

Godt at vide om privatleasing

Privatleasing er en god løsning for dig, der kender din økonomi i leasingperioden, kører under 25.000 kilometer om året og gerne vil udskifte eller skille dig af med bilen hvert år eller hvert 3. år.

Vi står for garanti og service på bilen

Der kan være mange bekymringer forbundet med et bilkøb, hvilket kan afholde en fra at købe en ny bil. For eksempel kan et servicebesøg blive dyrere, end du lige havde regnet med. En af de mange fordele ved at lease er, at du kan undgå disse bekymringer. Hos os står vi for al garanti og service på bilen. Og når den skal til service, får du stillet en lånebil til rådighed. Du skal blot henvende dig til os, et autoriseret Peugeot-værksted.

Du kan nemt udskifte din bil

Udover budgetsikkerhed og tryghed sikrer leasing dig også øget fleksibilitet. En anden fordel ved at lease en bil er nemlig, at du har friheden til at udskifte den hvert år eller hvert 3. år. Det kan være, at dit kørselsbehov ændrer sig, eller du ønsker at prøve en ny model. Så privatleaser du, binder du dig ikke, men kan løbende vælge bil efter din hverdag.

Ønsker du at udskifte bilen hvert år eller hvert 3. år er privatleasing særligt relevant for dig. For værditabet på en ny, købt bil er ofte større end udgifterne til privatleasing. Og har du ikke har brug for bilen længere, skal du hverken bruge tid på at få den solgt eller være bekymret for et værditab. Efter leasingperioden afleverer du blot bilen.

Du skal kende dit kørselsbehov

Der er mange fordele ved at lease. Men det er vigtigt, at du kender dine kørselsbehov. Når du beslutter dig for at lease en bil, skal du nemlig fastsætte, hvor mange kilometer, du forventer at køre om året. Du kan vælge mellem 10.000-25.000 kilometer om året. Overskrider du det kilometerantal, der står i den indgåede aftale, kommer du til at betale ekstra for det overkørte antal. Prisen pr. overkørte kilometer varierer alt efter bilmodel. Hvis du ønsker at vide mere, kan du kontakte en af vores rådgivere.

Aktuelt

Kampagner

Se hvilke aktive leasing-kampagner vi har på de forskellige mærker herunder.

PeugeotCitroënOpelFiatJeepMitsubishiKia

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Privatleasing

I stedet for at købe en bil ved at låne penge i banken eller bruge af opsparingen, er der et finansieringsselskab, der køber bilen og lejer den til dig for en månedlig ydelse. I den månedlige ydelse er service, reparation og garanti inkluderet, og på den måde er du sikker på at undgå ekstra omkostninger. Hos Peugeot er det Jyske Finans eller Leasys, som står bag finansieringen af leasingbilerne.

Hvordan fungerer privatleasing?

Du vælger den bil, du ønsker at lease, fastsætter dit årlige kørselsforbrug og betaler én mindre udbetaling. Dernæst betaler du en fast månedlig ydelse for bilen, mens den er din. Når leasingperioden er ovre, afleverer du blot bilen tilbage hos os. Dermed undgår du et eventuelt værditab samt besværet med at sælge en brugt bil.

Hvad er bindingsperioden?

Bindingsperioden for privatleasing er på 12 eller 36 måneder. Det betyder, at du kan skifte bil eller skille dig af med bilen hvert år eller hvert 3. år. Det er særligt en fordel, hvis dit kørselsbehov jævnligt ændrer sig, eller du ønsker at køre nyere biler oftere og eventuelt ønsker at afprøve lidt forskellige bilmodeller.

Hvem må køre bilen?

Det vil stå i din leasingkontrakt, men det vil typisk være nærmeste familie og venner.

Hvor mange kilometer kan jeg køre?

Du kan tilpasse kilometerantallet, så det passer til dine behov. Du kan vælge mellem 10.000-25.000 km årligt. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd ved, hvor mange kilometer du kører årligt, for overstiger du det aftalte antal, skal du betale for de overkørte kilometer. Kan du på forhånd se, at du kommer til at køre mere, kan du justere aftalen sammen med os, så du får ekstra kilometer med i din pakke. Det kan betale sig at være på forkant.

Hvad koster overkørte kilometer?

Hvis du kører længere end det aftalte kilometerantal i din leasingkontrakt, koster det ekstra for de overkørte kilometer. Prisen for overkørte kilometer er forskellig fra bil til bil, men vil typisk koste ca. 1. kr. pr. kilometer.

Hvordan foregår afleveringen af bilen?

Når din leasingperiode er slut, afleverer du bilen til os. Her vil bilen blive tjekket af FDM, som er en uvildig 3. part. På den måde kan du være tryg ved, at tilbageleveringen foregår neutralt og fair.

Hvad er fordelene ved at lease?

En af de mange fordele ved at lease en bil er, at du undgår uventede udgifter og evt. værditab. Vi står nemlig for garanti og al service på bilen, og du får også en lånebil stillet til rådighed, hvis du skal undvære din bil i den forbindelse. Du skal blot henvende dig til vores autoriseret værksted. Herudover giver leasing dig også øget fleksibilitet. Du har friheden til at udskifte bil hvert år eller hvert 3. år. Det kan være, at dit behov ændrer sig, eller du ønsker at prøve en ny model. Når du leaser, binder du dig altså ikke i mange år frem, men kan løbende tilpasse dig dit kørselsbehov og din hverdag.

Hvad er ulemperne ved at lease?

Det kan være mindre hensigtsmæssigt for dig at lease, hvis du ikke har en ide om dit årlige kilometerbehov. For når du tegner en leasingaftale, skal du vælge det antal kilometer, der skal være inkluderet – fra 10.000-25.000 km. Og overskrider du antallet, vil du skulle betale ekstra for de overkørte kilometer. Ud over justering af kilometerantal, er det ikke muligt at foretage ændringer i aftalen.

Skal jeg lease eller købe?

Hvad der bedst kan betale sig for dig, afhænger af dine behov og præferencer. Leder du efter en kortsigtet løsning, vil leasing ofte være det rette for dig, men er du ude efter en langsigtet løsning, kan det muligvis godt betale sig for dig at købe. Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig.

Brug for rådgivning?

Richard Nielsen

Bilrådgiver, Sønderborg
Direkte: 7343 4616
rn@erlinghoi-nielsen.dk

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver, Rødekro
Direkte: 7342 2702
nj@erlinghoi-nielsen.dk

Erik Iversen

Bilrådgiver, Sønderborg
Direkte: 7343 1610
ei@erlinghoi-nielsen.dk