Skip to main content

DANMARKSPREMIERE OG ÅBENT HUS PÅ DEN NYE
Ë-BERLINGO I WEEKENDEN D. 4. & 5. MARTS Kl.10-16.

Sæt strøm til den velkendte rummelighed og fleksibilitet og glæd dig til en elektrisk køreoplevelse for hele familien. Du kan også vælge den nye ë-Berlingo i en forlænget XL-udgave med 7 sæder og endnu mere plads. Oplev den allerede nu hos os i Sønderborg eller Rødekro.

Den nye Citroën ë-Berlingo fåes fra 274.990 kr.

 

KOMFORT OG FRIHED

Citroën Berlingo har siden sin lancering i 1996 været en af de absolut største designklassikere, når det kommer til funktionalitet og fleksibel indretning, og har givet et frisk pust til familiesegmentet verden over. Dens alsidighed har gjort den til en af de mest populære familiebiler for alle der elsker et aktivt liv og har brug for en praktisk indretning og masser af opbevaringsplads. Og med ny Citroën ë-Berlingo har designikonet genopfundet sig selv.

MARKANT DESIGN

Elbiler fra Citroën, som ë-Berlingo, bærer « ë » emblemet, som sidder foran på kofangeren, samt på bagklappen foran selve Berlingo-monogrammet. Desuden kendetegnes ë-Berlingo også ved den blå designpakke, der ses på tågelygternes indramning og bilens Airbumps®.

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found