Privatleasing

Skræddersyet til dine behov

Der er rigtig mange gode grunde til at privatlease din nye bil hos Erling Høi-Nielsen. En af de absolut største fordele ved at lease er, at du ud over din drømmebil samtidig får tryghed og stabilitet.

Hvis din bil f.eks. går i stykker, skal du ikke bekymre dig om, hvor dyr reparationen bliver, fordi den allerede er inkluderet i din faste månedlige leasingydelse.

Derfor vil du aldrig opleve, at uforudsete udgifter kan slå bunden ud af din økonomi, for du kender det faste beløb, du hver måned betaler for din bil. Du behøver heller ikke at tænke på bilens værditab, når du leaser. Derfor er privatleasing, der for blot få år siden stort set var ukendt herhjemme, i dag den hurtigst voksende finansieringsform på bilmarkedet.


Hos Erling Høi-Nielsen Finans tilbyder vi dig professionel leasing af din privatbil.

Vi skræddersyr leasingaftalen, så den passer præcis til dine behov. F.eks. kan du vælge at lade dækskifte, service, bilvask eller brændstofrabat være en del af din leasingaftale, alt sammen til en fast månedlig leasingydelse.

Når du leaser din bil hos os, har du fuld råderet over den i leasingperioden, men til forskel for et traditionelt bilkøb ejer du ikke selv bilen, der skal leveres tilbage efter en aftalt periode.