Skip to main content

Oplev den nye Kia Niro

Gør plads til en crossover med innovation i centrum. Markant og selvsikkert design. Rummelig, men alligevel minimalistisk indeni. Og futuristisk i sin avancerede teknologi, opkoblingsmuligheder og sikkerhed. Vælg mellem den fuldt elektriske Niro EV eller Niro Plug-In Hybrid.

Active 136
294.990 kr.

Kia Niro

Årets bil i Europa 2022 er 100% elektrisk 

Kia EV6

EV6 er en komplet eldrevet crossover fra Kia, som markerer en ny æra og sætter nye standarder for de kommende år. Bliv inspireret af det iøjnefaldende og markante design.

Godt at vide om privatleasing

Privatleasing er en god løsning for dig, der kender din økonomi i leasingperioden, kører under 25.000 kilometer om året og gerne vil udskifte eller skille dig af med bilen hvert år eller hvert 3. år.

Vi står for garanti og service på bilen

Der kan være mange bekymringer forbundet med et bilkøb, hvilket kan afholde en fra at købe en ny bil. For eksempel kan et servicebesøg blive dyrere, end du lige havde regnet med. En af de mange fordele ved at lease er, at du kan undgå disse bekymringer. Hos os står vi for al garanti og service på bilen. Og når den skal til service, får du stillet en lånebil til rådighed. Du skal blot henvende dig til os, et autoriseret Peugeot-værksted.

Du kan nemt udskifte din bil 

Udover budgetsikkerhed og tryghed sikrer leasing dig også øget fleksibilitet. En anden fordel ved at lease en bil er nemlig, at du har friheden til at udskifte den hvert år eller hvert 3. år. Det kan være, at dit kørselsbehov ændrer sig, eller du ønsker at prøve en ny model. Så privatleaser du, binder du dig ikke, men kan løbende vælge bil efter din hverdag.

Ønsker du at udskifte bilen hvert år eller hvert 3. år er privatleasing særligt relevant for dig. For værditabet på en ny, købt bil er ofte større end udgifterne til privatleasing. Og har du ikke har brug for bilen længere, skal du hverken bruge tid på at få den solgt eller være bekymret for et værditab. Efter leasingperioden afleverer du blot bilen.

Du skal kende dit kørselsbehov

Der er mange fordele ved at lease. Men det er vigtigt, at du kender dine kørselsbehov. Når du beslutter dig for at lease en bil, skal du nemlig fastsætte, hvor mange kilometer, du forventer at køre om året. Du kan vælge mellem 10.000-25.000 kilometer om året. Overskrider du det kilometerantal, der står i den indgåede aftale, kommer du til at betale ekstra for det overkørte antal. Prisen pr. overkørte kilometer varierer alt efter bilmodel. Hvis du ønsker at vide mere, kan du kontakte en af vores rådgivere.

Brug for rådgivning?

Erik Iversen

Bilrådgiver, Sønderborg
Direkte: 7343 4610
ei@erlinghoi-nielsen.dk

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver, Rødekro
Direkte: 7342 2702
nj@erlinghoi-nielsen.dk

Prøvekør din drømmebil

Mærk hvordan den ligger på vejen. Gå på opdagelse i dens mange funktioner og oplev ægte kæreglæde.
Udfyld formularen herunder og prøvekør din drømmebil nu.


PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found

Lukkedage i julen

23/12 - 26/12 - Alle afdelinger er lukket

27/12 - 30/12 - Salgsadelingen er åben (09.00 - 17.00) - Teknisk værksted har åbent for nødreparationer.

01/01/2023 - Alle afdelinger er lukket

Vi ønsker alle en glædelig jul & godt nytår