Skip to main content

Ny Citroën ë-C3

KOMMER I 2024
Ny Citroën ë-C3
Komfort er et nøgleelement i Citroëns DNA. Det er vigtigt for Citroëns kunder, og derfor har man valgt at gå ekstra langt for at gøre den nye ë-C3 til den mest komfortable bil i segmentet. Det betyder helt konkret, at alle versioner af ë-C3 som standard er udstyret med Citroën Advanced Comfort® system, der med den velkendte progressive hydrauliske affjedring absorberer ujævnheder i vejen og skaber en fornemmelse af at flyve hen over vejen.
Motoren yder 113 hk og med en topfart på ca. 135 km/t har ë-C3 rigelig kraft og performance til hverdagens kørsel i byen og forstæderne. Det vil være muligt at planlægge rejser, overvåge opladningsstatus og batteriniveau i navigationssystemet takket være en ny e-ROUTES app. Denne app er specielt udviklet til Citroëns elektriske biler som en del af Connect Plus services. Ved at bruge MyCitroën app´en, kan man desuden styre opladningstidspunkter, forvarme eller forkøle bilen og meget mere.
Citroën ë-C3 kan fås med en bred vifte af udstyr og smarte løsninger. Med C-Zen Lounge, der bl.a. består af et Head-up Display og et kompakt rat, genopfinder Citroën det traditionelle instrumentbræt. Det giver nem adgang til alle vigtige informationer, uden at føreren skal fjerne sine øjne fra vejen. Herudover er bilen afhængigt af niveau udstyret med en 10,25 tommer infotainmentskærm eller en indbygget ‘My Citroën Play Smartphone Station’, der via en dedikeret app giver adgang til telefonen, radio, navigation mv.

Lad os hjælpe
dig på vej

Jens Lund
Bilrådgiver | Sønderborg

Tlf. 7343 4610
jl@erlinghoi-nielsen.dk

Niki Bjerre Jensen
Bilrådgiver | Rødekro

Tlf. 7342 2702
nj@erlinghoi-nielsen.dk