Skip to main content

CAR OF THE YEAR 2023

CAR OF THE YEAR 2023

CAR OF THE YEAR 2023

CAR OF THE YEAR 2023

CAR OF THE YEAR 2023

KOMMER SNART
CAR OF THE YEAR 2023

RENDYRKET JEEP® DNA – og vinder af Car of the Year 2023

Den nye, elektriske SUV imponerer med sit fantastiske ydre design, der perfekt matcher den seneste teknologi og connectivity. Avenger besidder den æstetik og hårdførhed, der kendetegner Jeep, og den er udviklet og designet til det europæiske marked.
Jeep® Avenger er indbegrebet af frihed, stil og funktionalitet, og leverer en skarp køreoplevelse – både på vej og i terræn – med minimal CO2-udledning. Du er garanteret en omfattende rækkevidde og hurtig opladning, så du på kort tid kan være på vejen igen. Avenger baner vejen for fremtiden – med afsæt i Jeeps unikke historie og karakteristiske design.

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found