Skip to main content

Book Pava rustbehandling


Hvilken behandling skal jeg vælge?

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.

Tilbage til bookingen

Hvad er 'lyddæmpning'?

Har du problemer med støj i kabinen?
En lyddæmpende behandling foregår på samme måde som en normal rustbeskyttelse af din bil. Altså er det et speciallavet PAVA produkt, som vi sprøjter på nøje udvalgte områder på din bil. Disse produkter har en tykkere konsistens og danner derfor en tykkere overflade på din bil end almindelige rustbeskyttelsesprodukter og dette resulterer i en lyddæmpning på udefrakommende støj fra hjul og vejbelægning.

Hvilke biler kan med fordel få en PAVA lyddæmpende behandling?
En lyddæmpende behandling kan anvendes på biler med alle typer af drivmiddel og især ved el- og hybridbiler høres en markant forskel. Denne form for behandling kan anvendes på både fabriksnye og brugte biler samt bilerder tidligere har været rustbeskyttet.

Hvor anvendes PAVA lyddæmpende produkter?
Lyddæmpningen påføres hovedsageligt i hjulkasser, bagerste del af bilens bund samt langs panelerne, hvilket gør at støj fra hjul og vejbelægning mindskes.

Tilbage til bookingen