Om os

Mere end 35 år med biler

D. 1. oktober 1980 grundlagde Lajla og Erling Høi-Nielsen: Erling Høi-Nielsen A/S. I dag, snart 38 år efter, er Erling Høi-Nielsen vokset til at være Sønderborgs største bilhus. Lige siden den spæde start har vi bygget vores forretning på fire hjørnesten: ærlighed, faglig kompetence, professionel rådgivning og kundeservice i særklasse.

Ærlighed

Hos Erling Høi-Nielsen siger vi tingene, som de er, og vi holder, hvad vi lover! Hos os finder du ingen smarte sælgere, der er mestre i varm luft, men derimod topprofessionelt og veluddannet personale, der lytter til dig og dine behov.

Professionel rådgivning

At vælge ny bil kan for mange være en stor udfordring. Hvad er mit kørselsbehov, skal jeg vælge diesel eller benzin, hvordan skal jeg finansiere min bil, skal den være ny eller brugt, hvor stor skal den være, hvilken model passer bedst til mine behov, skal jeg have monteret ekstraudstyr osv.
Det er blot eksempler på nogle af de mange spørgsmål, som vores professionelle rådgivere hjælper dig med at besvare. Vi repræsenterer ikke bare ét men flere forskellige bilmærker, og derfor er vi fri af bindinger og særinteresser. I stedet bruger vi kræfterne på at finde præcis den bil, der passer til dine behov.

Faglig kompetence

Hos Erling Høi-Nielsen er vores høje, faglige niveau en æressag, som vi aldrig går på kompromis med. Vores teknikere er blandt de bedst uddannede, og vi er altid opdateret på den nyeste faglige viden. Vores kompetente personale udfører arbejdet rigtigt første gang. Hos Erling Høi-Nielsen er du sikret kvalitet i alle led, bl.a. gennem anerkendte kvalitets- og miljøcertificeringer.

Kundeservice i særklasse

Vores motto er: Tilfredse kunder vender tilbage, og derfor sætter vi altid kunden i fokus. Det er ikke bare en tom floskel, for hos Erling Høi-Nielsen tror vi på langvarige og personlige kundeforhold, hvor du som kunde altid er i trygge og kompetente hænder. Derfor møder du altid samme høje serviceniveau, uanset om du møder os på værkstederne, på kontorerne eller i vores showroom.