Skip to main content

Om os

D. 1. oktober 1980 grundlagde Lajla -& Erling Høi-Nielsen: Erling Høi-Nielsen A/S. I dag, mere end 40 år senere, er vi vokset til Sønderborgs største bilhus.

Lige siden den spæde start har vi bygget vores forretning på fire hjørnesten: ærlighed, faglig kompetence, professionel rådgivning og kundeservice i særklasse

De 4

hjørnesten

Professionel rådgivning

At vælge ny bil kan for mange være en stor udfordring. Hvad er mit kørselsbehov, skal jeg vælge diesel eller benzin, hvordan skal jeg finansiere min bil, skal den være ny eller brugt, hvor stor skal den være, hvilken model passer bedst til mine behov, skal jeg have monteret ekstraudstyr osv.
Det er blot eksempler på nogle af de mange spørgsmål, som vores professionelle rådgivere hjælper dig med at besvare. Vi repræsenterer ikke bare ét men flere forskellige bilmærker, og derfor er vi fri af bindinger og særinteresser. I stedet bruger vi kræfterne på at finde præcis den bil, der passer til dine behov.

Faglig kompetence

Hos Erling Høi-Nielsen er vores høje, faglige niveau en æressag, som vi aldrig går på kompromis med. Vores teknikere er blandt de bedst uddannede, og vi er altid opdateret på den nyeste faglige viden. Vores kompetente personale udfører arbejdet rigtigt første gang. Hos Erling Høi-Nielsen er du sikret kvalitet i alle led, bl.a. gennem anerkendte kvalitets- og miljøcertificeringer.

Kundeservice i særklasse

Vores motto er: Tilfredse kunder vender tilbage, og derfor sætter vi altid kunden i fokus. Det er ikke bare en tom floskel, for hos Erling Høi-Nielsen tror vi på langvarige og personlige kundeforhold, hvor du som kunde altid er i trygge og kompetente hænder. Derfor møder du altid samme høje serviceniveau, uanset om du møder os på værkstederne, på kontorerne eller i vores showroom.

Ærlighed

Hos Erling Høi-Nielsen siger vi tingene, som de er, og vi holder, hvad vi lover! Hos os finder du ingen smarte sælgere, der er mestre i varm luft, men derimod topprofessionelt og veluddannet personale, der lytter til dig og dine behov.

Vores vision

Erling Høi-Nielsen er en virksomhed, der udfører, bidrager og yder en 360 gr. – fullservice ydelse for vore kunder.
Vi stræber efter at være et rådgivende og vejledende organ i stedet for en mere traditionel køb/salg baseret bilforhandler.
Vores mål er at udføre, bidrage og yde 100% service og salg af alle funktioner rundt om bilen.

Vores mål er at yde en up to date service med fokus på tid, kvalitet og omkostninger for vores kunder, således at kunderne opfatter vores virksomhed som en organisation, hvor troværdighed, ordholdenhed og faglig kvalitet er i højsæde, hvorved vort bidrag og serviceniveau overstiger kundernes forventninger.

Vi ønsker at vores virksomhed er miljøbevidst, således at vi til enhver tid passer så godt som muligt på miljøet.
Vi ønsker at være i front mht. uddannelse af kvalitetsbevidste og dygtige medarbejdere og har derfor til enhver tid elever i alle afdelinger, hvor det er muligt.

Miljøet – et fælles ansvar

Hos Erling Høi-Nielsen har vi altid fokus på miljøvenlige og bæredygtige løsninger – både når vi rådgiver dig som kunde og i vores interne processer og arbejdsgange

Miljøet er vores fælles ansvar

Internt benytter vi bl.a. et miljøledelsessystem, der overholder kravene i DS/EN ISO 14001:2004. Se mere på www.ds.dk Samtidig ligger vi stor vægt på, at alle vores medarbejdere er bekendte med og bevidste om, hvordan deres arbejde påvirker miljøet.

Din garanti for kvalitet og professionalisme i alle led

Hos Erling Høi-Nielsen har vi opnået en række certificeringer, det er din garanti for kvalitet og professionalisme i alle led, når du handler med os.

Indenfor kvalitet og miljø er vi ISO 14001:2004 certificeret.

Vores malerværksted er FAI certificeret.

Erling Høi-Nielsen er desuden medlem af:

Autobranchens Arbejdsgiverforening (ABAF),
Dansk Automobilforhandler Forening (DAF),
Foreningen af Auto- og Industrilakerere (FAI)

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found

Lukkedage i julen

23/12 - 26/12 - Alle afdelinger er lukket

27/12 - 30/12 - Salgsadelingen er åben (09.00 - 17.00) - Teknisk værksted har åbent for nødreparationer.

01/01/2023 - Alle afdelinger er lukket

Vi ønsker alle en glædelig jul & godt nytår