Skip to main content

Kilde: JV.dk Af Jens Eilertsen

Sønderborg: Blækket på pressemeddelelsen om, at Erling Høi-Nielsen får forhandlingen af Fiat, Fiat Professional og Jeep, er næsten ikke tørt, før der igen er nyt fra det store bilhus på Elholm. Nu kommer der endnu et mærke under tag – det er Mitsubishi, som holder flyttedag 1. december (1. januar 2023, red.).

 

Når Erling Høi-Nielsen Biler A/S overtager Mitsubishi, har det noget at gøre med, at Mitsubishi importeres af K.W. Bruun – det samme gør mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Fiat Professionel og Jeep, der i forvejen forhandles af virksomheden i Sønderborg og Aabenraa. K.W. Bruun er interesseret i at samle alle mærkerne i et sønderjysk bilhus.

 

– Vi glæder os til at tage imod Mitsubishi-kunderne – både på vores værksted og i vores salgsafdeling, og de vil blive mødt af vores dygtige personale og høje service, som vi i forvejen stiller til rådighed for vores nuværende kunder, lyder det fra Lajla Høi-Nielsen.

 

Læs hele artiklen her

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found