Slide
Peugeot e-208
Elforbrug
50 Wh/KM
Energiklasse
EL
Halvårlig Grøn Ejerafgift
330 Kr.
CO2
0
e-MOTION e-208
Den nye forførende el-bil e-208 har alt, hvad der skal til for at skabe køreglæde. Den skiller sig ud med et eksklusivt touch af teknologi og modernitet. Ny Peugeot e-208 kendes tydeligt på sit « e » emblem og det 2-farvede løve-logo, det indfarvede kølergitter, hjulkasser i sort højglans, 17’ diamantslebne alu-fælge.
Innovativ og intuitiv betjening
I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit® 3D* af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper*, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe*, den store 10’’ HD* touchskærm og 7 ‘Toggle switches’. Du kan personliggøre stemningen i kabinen med RGB LED* med 8 farver for et endnu mere moderne look.
100% elektrisk motor
Den nye e-CMP elektriske platform er udviklet til at indeholde et højspændingsbatteri med en stor kapacitet på 50kWh, samtidig med at der god plads i kabinen og i bagagerummet. Batteriet har en garanti på 8 år og 160.000 km for 70% af ladekapaciteten.
Opladning
For at opnå og få glæde af de op til 340 km (WLTPi) elektrisk kørsel giver den nye Peugeot e-208 adgang til flere typer opladning. Dette kan være enten hjemme eller via offentlige ladestandere.

Ny Peugeot e-208 har en programmerbar differentieret opladning, via online navigationssystemets skærm eller via MyPeugeot® appen på din smartphone. Dette system kan også bruges til at starte og stoppe opladningen til enhver tid og til at holde øje med ladeniveauet.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

  • Jeg ønsker at...
  • Henvende mig vedr. denne bil
  • Booke prøvekørsel
Jeg ønsker at...
Vælg venligst
Vælg venligst
Fornavn
Felt kræves!
Felt kræves!
Efternavn
Felt kræves!
Felt kræves!
E-mail
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefon nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket dato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket tidspunkt
Felt kræves!
Felt kræves!
Skriv en kommentar
Felt kræves!
Felt kræves!
Skal accepteres
Skal accepteres
Læs vores privatlivspolitik her

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk * Ekstraudstyr

© 2020 Erling Høi-Nielsen