Slide

Peugeot 508

Brændstofforbrug
13,9 - 21,7
Energiklasse
A+ / B
Halvårlig Grøn Ejerafgift
1.110
CO2
120 - 167 g/Km
Peugeot 508
Peugeot 508 - Design
Med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance. De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den lette signatur fremhæver biles slanke, dristige og innovative ånd.

Det perfekte design sikrer en kompromisløs æstetik og kvalitet: Peugeot 508 har afbalancerede proportioner, rammeløse døre og den overordnede finish er designet med en sådan præcision, at hver detalje bærer sit helt eget præg af elegance og perfektion.
Peugeot 508 Interior
Indvendig komfort
For at sikre høj komfort under alle forhold er Peugeot 508 udstyret med omsluttende fører- og passagerforsæder, der er AGR-certificerede* – en label, der tildeles for et ergonomisk design og et stort antal indstillingsmuligheder*. For optimal komfort kan du vælge sæder med elektrisk justering, memory-funktion, varme og multipunktsmassage* via aktivering af 8 luftlommer i ryglænet*.

I Peugeot 508 finder man nogle af de mest avancerede teknologiske systemer på markedet. Den præcise styring, det behagelige rat, og den eksemplariske vejbeliggenhed understøttet af den elektroniske variable affjedring* giver føreren en helt ny intens følelse af bevægelsesfrihed.
Peugeot 508 Motor
Motorer & Gearkasser
Peugeot 508 er forsynet med PureTech og BlueHDi motorer af nyeste generation med Euro 6 anti-forureningsnorm. Benzinmotorerne fås i 2 varianter baseret på 1.6 L Puretech motoren. Der fås 4 forskellige dieselmotorer, der er baseret på 1.5 L og 2.0 L BlueHDi motorerne.

EAT8 gearkassen er lige så økonomisk som som en manuel gearkasse og har et hurtigt og glidende gearskifte takket være den nye elektriske gearvælger ‘Shift and Park by wire’ og gearskiftegrebene ved rattet. Peugeot 508 fås også med en 6-trins manuel gearkasse i forbindelse med BlueHDi 130 hk motoren.
DET UNIKKE PEUGEOT i-COCKPIT
Tag plads i Peugeot i-Cockpit® i Peugeot 508. Oplev den nyeste fortolkning af en fleksibel og visionær førerplads, med et lille, sporty rat, konfigurerbart, digitalt head-up instrumentpanel og en kapacitiv 10’’ HD touch-skærm*. Der skal ikke mere end en let berøring med fingerspidsen til at betjene ‘Toggle Switch’ tasterne, og indstille bilens mange funktioner.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

Peugeot 508
  • Jeg ønsker at...
  • Henvende mig vedr. denne bil
  • Booke prøvekørsel
Jeg ønsker at...
Vælg venligst
Vælg venligst
Fornavn
Felt kræves!
Felt kræves!
Efternavn
Felt kræves!
Felt kræves!
E-mail
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefon nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket dato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket tidspunkt
Felt kræves!
Felt kræves!
Skriv en kommentar
Felt kræves!
Felt kræves!
Skal accepteres
Skal accepteres
Læs vores privatlivspolitik her

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk * Ekstraudstyr

© 2020 Erling Høi-Nielsen