Slide

Peugeot 308

Brændstofforbrug
17,2 - 21,7 KM/L
Energiklasse
A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
540 - 1.110 Kr.
CO2
119 - 135 g/Km
Peugeot 308
Den nye farve, Blå Vertigo, fremhæver Peugeot 308s flydende og stilrene design. Den ekspressive front med løve-logoet tilfører den et kraftfuldt look, og understreger den karakteriseret motorhjelm over det lodrette kølergitterimed ternet mønster og den dynamiske kofangeri.

Peugeot 308 har en integreret lyssignatur i Full LED forlygterne, som understreger dens karakter både nat og dag. Teknologien fremstår elegant med rullende LED blinklys* og LED tågeforlygter.
Peugeot 308
Indvendig komfort
Når du sætter dig mageligt til rette i de ergonomiske og omsluttende for- eller bagsæder, mærker du glæden ved at køre Peugeot 308 mere end nogensinde før. Lad dig forføre af det raffinerede og stilrene interiør i Peugeot 308, det eksklusive indtræk og finishen af højeste kvalitet. I den elegante kabine finder du ro i lyset fra det store panoramatag* med solafskærmning, som alle på både for- og bagsæderne har stor glæde af.
Motorer & teknologi
Peugeot 308 fås med de nyeste generation PureTech- og BlueHDi-motorer, som giver høj ydelse og ren køreglæde. Afhængigt af motortypen har 308 en BVM6 manuel gearkasse eller en EAT8 automatgearkasse, der sikrer et hurtigt og glidende gearskifte.
Peugeot 308 er udstyret med utallige avancerede førerassistancesystemer*, f.eks. Adaptiv fartpilot, Active Safety Brakei, Advarsel ved kollisionsrisiko og Aktivt blindvinkelsystem.
Peugeot 308
DIGITALT PEUGEOT i-COCKPIT®
Tag plads i et univers, der er designet til at give dig nye køreoplevelser.
Når du sætter dig ind i det digitale Peugeot i-Cockpit® vil du takket være det kompakte læderrat, den digitale head up-instrumentgruppe og den kapacitive touch-skærm med højglans look opleve en ekstraordinær intuitiv kørsel.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk * Ekstraudstyr

© 2020 Erling Høi-Nielsen