Slide Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW
Brændstofforbrug
20,8 KM/L
Energiklasse
A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
1110 Kr.
CO2
123 g/Km
Peugeot 308 SW
Design
Med den slanke linje og de smukke kurver inviterer Peugeot 308 SW dig til at opleve en helt ny verden. Den vækker øjeblikkeligt opsigt med sin nye udtryksfulde front, frække signatur-belysning som er synlig dag og nat og ikke mindst med sine elegante 16″ Zyrcon fælge*

Inde i kabinen giver Peugeot i-Cockpit® og udvalget af unikke funktioner en helt uovertruffen køreoplevelse. Det kompakte rat giver større fleksibilitet, head-up instrumentpanelet større komfort og den kapacitive 9,7″* touchscreen gør betjeningen mere intuitiv. Fuldend oplevelsen yderligere med Denon Hi-Fi Pack* og Driver Sport Pack*.
Køreegenskaber
Fordi køreglæde er baseret på, at man har fuld kontrol med bilen, er Peugeot 308 forsynet med avanceret teknologi, som giver eksemplariske køreegenskaber. Undervognen er tilpasset den enkelte BlueHDi- og PureTech-motortype, for at opnå optimal effektivitet og komfort.
Godt på vej mod den delvist selvkørende bil
I den nye Peugeot 208 bybil, har du en lang række intelligente og sikkerhedsskabende førerhjælpefunktioner til rådighed. Det gælder bl.a. Peugeot Drive Assist*:

- vognbaneassistent med valg af placering på kørebanen.
- skiltegenkendelse.
- adaptiv fartpilot og regulering af sikkerhedsafstanden.

Desuden kan du få hjælp til din parkering af f.eks. Full Park Assist*, som aktivt hjælper med parallelparkering eller parkering i bås.
Motor & gearkasse
308 fås med 3-cylindrede PureTech***** benzinmotorer, der har en høj ydelse takket være reduceret vægt og størrelse. Kåret som Engine Of The Year flere gange. Et panel på 65 dommere fra 31 lande tildelte vores teknologi til “Årets Årets Motor 2015, 2016 og 2017” for 1.0L til 1.4L motorkategorien. For at understrege den sportslige side er Peugeot 308 GT forsynet med eksklusive motorer, heriblandt PureTech 225**** som nu fås sammen med den nye EAT8 automatgearkasse****.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

Peugeot 308 SW
  • Jeg ønsker at...
  • Henvende mig vedr. denne bil
  • Booke prøvekørsel
Jeg ønsker at...
Vælg venligst
Vælg venligst
Fornavn
Felt kræves!
Felt kræves!
Efternavn
Felt kræves!
Felt kræves!
E-mail
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefon nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket dato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket tidspunkt
Felt kræves!
Felt kræves!
Skriv en kommentar
Felt kræves!
Felt kræves!
Skal accepteres
Skal accepteres
Læs vores privatlivspolitik her

DET MED SMÅT

*Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version. ** TEP/ Oxford stof i farverne Mistral/Rød med røde stikninger er standard, og Sort Mistral Club NAPPA læder med røde stikninger er option. *** Sort Mistral Club NAPPA læder med røde stikninger er option og Sort Mistral TEP/Alcantara med røde stikninger er standard. **** Blandet kørsel 16,7-17 km/l 133g-135g Co2 Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden. Tilkøb af ekstraudstyr vil i nogle tilfælde påvirke testresultaterne, hvilket i praksis betyder at det oplyste forbrug ændres. Denne ændring kan have indflydelse på bilens ejerafgift ift. det oplyste samt den endelige registreringsafgift – en evt. regulering vil tilfalde kunden. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger derudover også af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste. EAT8: 8-trins automatgearkasse (Efficient Automatic Transmission 8 Speed) * Ekstraudstyr Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

© 2020 Erling Høi-Nielsen