Slide

Peugeot 208

Brændstofforbrug
16,9 - 24,4 KM/L
Energiklasse
A++ / A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
500 - 590 Kr.
CO2
107 - 133 g/Km
Ny Peugeot 208
Ny PEUGEOT 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter. Med sine livlige og originale farver gør ny 208 sig virkelig bemærket! Den stærke karakter understreges af Black Diamond taget*, skærmforøgerne, rudeskrabelisterne i sort højglans* og de diamantslebne fælge med indlæg*.
DIGITAL 3D INSTRUMENTGRUPPE
Den digitale instrumentgruppe med sin futuristiske, hologram 3D skærm befinder sig lige i øjenhøjde. Informationerne om bilen og kørslen er let aflæselige i 2 niveauer afhængigt af hvor vigtige eller hastende, de er (sikkerhed, førerhjælpefunktioner, navigation). Du kan vælge hvilke oplysninger, du ønsker at få vist permanent, som f.eks. online 3D navigationssystemet med TomTom® tjenester, hvor du bliver informeret om risikozoner og trafikforholdene i realtid.
Motorer & gearkasser
Ny 208 er bygget på den nye CMP/eCMP modulplatform, der giver mulighed for at vælge mellem benzin-, diesel- eller el-motor uden at gå på kompromis. Optimeret vejgreb, manøvredygtighed, støj- og varmekomfort, samt vægtreduktionen medvirker til at begrænse CO2 udledningen og sikre dig en intens køreoplevelse!

e-208 nyder godt af eCMP platformens avancerede teknikker, der sikrer en optimal opbygning, med samme kørestilling og samme rummelighed i både kabine og bagi som i biler med forbrændingsmotor.
Peugeot 208
Peugeot i-Cockpit® 3D
I kabinen oplever du PEUGEOT i-Cockpit® 3D af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe, den store 10’’ HDitouch-skærm og 7 ‘Toggle switches. Du kan personliggøre stemningen i kabinen med en Stemningslyspakke med 8 farver og opnå et endnu mere moderne look.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk * Ekstraudstyr

© 2020 Erling Høi-Nielsen