Slide
Peugeot 2008 SUV
Brændstofforbrug
16,4 - 21,7 KM/L
Energiklasse
A+ / A
Halvårlig Grøn Ejerafgift
540 - 1.110 Kr.
CO2
121 - 139 g/Km
Ny Peugeot 2008 / Design
Oplev den nye Peugeot 2008, en kompakt og alsidig SUV med et banebrydende design. Forvent en ekstraordinær køreoplevelse med det innovative Peugeot i-Cockpit® i 3D, avancerede teknologier og et udvalg af kraftfulde og effektive benzin-, diesel- og el-motorer.
Profilen med stramme linjer og skulpturelle sider har et skarpt look. Den udtryksfulde front med den vandrette motorhjelm, den markante lyssignatur, 18’’ alufælge med aerodynamiske indsatser* samt rudelister i sort højglans* og Black Diamond* taget fremhæver den sportslige karakter.
Komfort & bekvemmelighed
Få en ekstraordinær køreoplevelse med det nye Peugeot i-Cockpit® 3D* med brugervenlige betjeningsknapper, kompakt rat, 10’’ HD* touchscreen og digital 3D-instrumentgruppe med mulighed for personlig indstilling*.
Den fås med nøglefri start og låsning/oplåsning af dørene, der aktiveres, når du nærmer dig eller fjerner dig fra bilen* med nøglen i lommen. Du kan afpasse kørestilen efter dine præferencer ved at vælge mellem bilens forskellige køremodes(Sport, Normal, Eco).
Motorer & gearkasser
Du kan frit vælge den type motor, der passer bedst til dit behov:

Den nye Peugeot 2008 SUV findes med en motor til ethvert behov. Har du behov for en diesel- eller benzinbil, kan du vælge mellem en lang række højtydende og miljøvenlige Euro 6i motorer, der alle har Stop&Start funktion. Den nye 2008 SUV kan også fås som elbil og giver dig op til 310 km på en opladning.

EAT8: OPLEV DET GLIDENDE GEARSKIFTE:

8-trins gearkassen, EAT8, der er lige så økonomisk som en manuel gearkasse, har et hurtigt og glidende gearskifte takket være den elektriske gearvælger ‘Shift and Park by wire’ og gearskiftegrebene ved rattet.
Da den er mere kompakt og kan anvendes i forbindelse med ‘Stop&Start’ teknologien, sikrer den et lavere brændstofforbrug og optimeret ydeevne.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

  • Jeg ønsker at...
  • Henvende mig vedr. denne bil
  • Booke prøvekørsel
Jeg ønsker at...
Vælg venligst
Vælg venligst
Fornavn
Felt kræves!
Felt kræves!
Efternavn
Felt kræves!
Felt kræves!
E-mail
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefon nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket dato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg ønsket tidspunkt
Felt kræves!
Felt kræves!
Skriv en kommentar
Felt kræves!
Felt kræves!
Skal accepteres
Skal accepteres
Læs vores privatlivspolitik her

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk * Ekstraudstyr

© 2020 Erling Høi-Nielsen