Slide Peugeot 108

Peugeot 108

Brændstofforbrug
20,4 KM/L
Energiklasse
A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
460 Kr.
CO2
111 g/Km
Peugeot 108
Peugeot 108
Peugeot 108 er chik og elegant, original og karakteristisk, skræddersyet til en sofistikeret livsstil i byen og bemærkelsesværdigt kompakt.
Udover 108s kompakte størrelse, gør bakkameraet, parkering hurtig og enkel over alt. Med det smarte Open & Go-system, kan du oplåse og låse dørene uden hjælp af en nøgle og starte bilen blot ved at trykke på Start/Stop.

Peugeot 108 er indbegrebet af stilfuld elegance. Den er genstand for misundelige blikke, hvor end den kører, takket være et sofistikeret urbant design fyldt med dynamiske linjer og minutiøse detaljer. Den overraskende solide front er domineret af den dristige grill, den centrale bjælke og det lavere luftindtag.
Komfort & bekvemmelighed
Kabinen i Peugeot 108* er designet til at være særdeles intuitiv. Fra det højdejusterbare førersæde* har føreren det centrale panel, der inkorporerer hele spektret af styringer af bilens udstyr, inden for rækkevidde af blot den ene hånd: Den store 7" touchscreen*, startknappen kombineret med Peugeot Open & Go-system* og automatisk klimaanlæg*.
Peugeot 108
Motorer & gearkasser
Peugeot 108 kommer med en ny familie af 3-cylindrede motorer, der kombinerer økonomisk forbrug med høj ydeevne takket være en reduktion i motorstørrelsen. Effektiviteten af disse lettere, ultrakompakte benzinmotorer stammer fra en optimeret forbrænding og reduktion af friktion.
Gearskift foregår via en manuel 5-trins gearkasse og er med til at levere maksimal kørefornøjelse.
TOUCHSCREEN
Peugeot 108 varsler en æra af teknologi for den kvikke lille bil med sin store 7" touchscreen* er centralt placeret på instrumentbrættet. Dette tjener som interface til radio og den indbyggede computer og konfigurerer bilens indstillinger. Den store touchscreen er også hvor alle de væsentlige oplysninger om kørslen fremgår og styres.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

Peugeot 108

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk * Ekstraudstyr

© 2020 Erling Høi-Nielsen