Skip to main content

Bil Magasinets Stortest af elbiler

EV6 løber med titlen som vinder af Bil Magasinets stortest af elbiler! 
Kias nye elbil får en samlet score på 4 ud af 5 stjerner og får flotte ord med på vejen: 

“Kia EV6 leverer en samlet pakke, der er svært at slå. Den udmærker sig specielt på pris, rækkevidde, ladehastighed, plads og standardudstyr.” – Mathias Brandt & Søren Juul, Bil Magasinet, december 2021.

Læs mere om testen her

Læsernes designfavorit

Derudover er vi ikke de eneste der er vilde med KIA EV6. Bil Magasinets læsere kårer KIA EV6 til årets flotteste el-bil, foran Hyundai Ioniq 5, Honda E & Nissan Ariya.

Læs mere om testen her

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found