Skip to main content

Den helt nye elektriske crossover Kia EV6 er nomineret til titlen som Årets Bil i Danmark 2022. Den prestigefyldte nominering i et stærkt finalefelt kommer på et tidspunkt, hvor den innovative crossover er i gang med sin længe ventede lancering i Danmark.

I finalen er EV6 oppe imod et stærkt felt af konkurrenter bestående af Audi Q4 E-tron, Hyundai Ioniq 5, Mercedes-Benz C-klasse, Peugeot 308, Polestar 2 og Tesla Model Y. Henover to dage bedømte en jury bestående af 23 danske biljournalister i alt 27 nye bilmodeller, for at finde frem til de allerbedste. Vinderen af titlen Årets Bil i Danmark 2022 kåres tirsdag den 30. november.

Rasmus Aagaard, som er direktør hos Kia Danmark, udtaler følgende: ”Det er fantastisk at se EV6 blive nomineret til Årets Bil i Danmark 2022. Inden længe påbegynder vi leveringen af vores innovative elektriske crossover til de første kunder, og denne nominering er en klar anerkendelse af, at EV6 allerede sætter nye standarder for rækkevidde, præstationer, kabineplads og teknologi.”

EV6 er Kias første rent batteridrevne elbil (BEV), som er baseret på mærkets helt nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Hightech-konstruktionen giver bilen en rækkevidde på op til 528 km på en enkelt opladning i henhold til WLTP ved blandet kørsel, og med den avancerede 800 V-opladningsteknologi, kan kunderne oplade EV6 fra 10 %-80 % på kun 18 min. EV6 byder også på klassens bedste kabineplads og en lang række førerassistent- og infotainmentteknologier.

Bilen kan fås med enten baghjulstræk eller firehjulstræk, og kunderne kan vælge mellem batteripakkerne long-range (77,4 kWh) og standard-range (58,0 kWh). Batteripakken på 77,4 kWh er kombineret med en 168 kW-elmotor (229 hk), som trækker baghjulene, mens modeller med firehjulstræk har to elmotorer med en samlet ydelse på 239 kW (325 hk). En præstationsorienteret firehjulstrukket EV6 GT med en ydelse på 430 kW (585 hk) og en acceleration fra 0-100 km/h på kun 3,5 sek. kommer til salg i slutningen af 2022. Batteripakken på 58,0 kWh er kombineret med en 125 kW-elmotor (170 hk), som trækker baghjulene, mens modeller med firehjulstræk har to elmotorer med en samlet ydelse på 173 kW (235 hk).

Kilde: Kia.com

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found