Skip to main content

Vores autolakerer Jonas Petersen er i år udtaget til Skills. Skills er Danmarksmesterskaberne i håndværksfag, og han er blandt de 4, der skal dyste om at være Danmarks dygtigste autolakerer. 

Jonas kom i sin tid i lære hos os, som netop autolakerer, og har efter færdiggørelsen af sin uddannelse i 2021 valgt at forsætte i vores forretning som svend. 

Vi er utroligt stolte af, at Jonas er udtaget, og vi hepper på ham, når Danmarksmesterskabet skal afgøres d. 4-6. februar i Fredericia.

Læs mere om DM i skills her: https://skillsdenmark.dk/

Se Jonas ‘in action’ på video’en herover


PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found