Skip to main content

Igen i år sponsorerer vi hovedgevinsten til Sønderborg Ringridnings lotteri. Alle med en lotterikupon får derfor muligheden for at vinde den lækre, rappe, røde Kia Picanto.

D. 1. juni havde vi besøg af Sønderborg ringridning og SønderborgNyt.dk til offentliggørelsen.

Her er hvad Sonderborgnyt.dk bl.a. skriver:

Ringriderfestens heroldere og flere medlemmer fra Ringrider-komiteerne stod klar hos bilforhandler Erling Høi-Nielsen onsdag eftermiddag, hvor hovedgevinsten i Ringriderfestens lotteri blev afsløret.

“Det er en lille, flot og smart Kia Picanto og selvom det er svært at få biler hjem i den her tid, så lykkedes det for os”, siger Laila Høi-Nielsen.

Lodsedlerne bliver blandt andet solgt af foreninger, som til gengæld får et beløb for hver solgt lodseddel.

“Og det betyder meget for os i Sønderborg Roklub. Vi kommer til at tjene omkring 20.000 kroner på de lodsedler, som vi sælger”, siger Gerner Petersen til SønderborgNYT.

Læs hele artiklen her.

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found