Skip to main content

FÅ OVERBLIK INDEN SYN MED ET GRATIS SYNSTJEK

Som kunde hos Jeep behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt din bil går gennem det obligatoriske syn. Du tilbydes nemlig et gratis synstjek, som du kan få foretaget inden synsdagen. Efter tjekket får du en detaljeret oversigt og et prisoverslag på, hvad der evt. skal udbedres før din bil er synsklar.

VED SYNSTJEKKET KONTROLLERER VI BL.A. FØLGENDE:

✔ Funktionskontrol af klimaanlæg inkl. visuel kontrol af multirem
✔ Sikkerhedsvest
✔ Reservehjul/lappekit
✔ Dæktryk/justering
✔ Kontrol af kølerblæser
✔ Visker/vasker funktion
✔ Hånd og fodbremse på bremseprøvestand
✔ Hornfunktion
✔ Sikkerhedsseler
✔ Visuel kontrol af bremser
✔ Bremse- og brændstofslanger/rør (tæthed og rust)
✔ Dæk slid/mønster
✔ Slør i styretøj og hjulophæng
✔ Støddæmpernes tæthed

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found