Skip to main content

KOM TIL FORPREMIERE PÅ DEN HELT NYE
308 PLUG-IN HYBRID

Ventetiden er forbi, og de første eksemplarer af den nye 308 plug-in hybrid er ankommet.

Den internationale motorpresse har allerede rost den nye model til skyerne, og det er ikke uden grund, at den er finalist til den eftertragtede titel som Car of the Year 2022.

Nu er det din tur til at opleve køreoplevelserne, der når nye højder i den nye 308 plug-in hybrid.
Vær sikker på at få en prøvetur, og book en tid direkte her på siden. Så står bilen klar, når du kommer.

Den nye 308 er den allerførste model, der bærer Peugeots nye løve-logo. Og det gør den med stil og styrke, for 308 løfter sig et pænt stykke over klassens standard for design, teknologi, sikkerhed og udstyr.

Netop nu kan du få den helt nye Peugeot 308 plug-in hybrid fra 284.990 kr.

Sæt forventningerne højt, og glæd dig til en unik oplevelse!

[/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row] [/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row]

 

[/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row]
Close Menu

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found