Skip to main content

Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi er blandt de kun 14 forhandlere i Danmark, der i skal forhandle det kinesiske mærke Hongqi. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu en eksklusiv, anderledes og spændende mulighed for at finde deres drømmebil.

Hongqi er en af Kinas førende producenter af luksusbiler og er kendt for sin imponerende teknologi og ekslusive design. Deres fuldelektriske E-HS9 SUV er et eksempel på den imponerende teknologi, som de bringer til markedet.

Vi tror på, at Hongqis eksklusive biler vil tiltrække sig opmærksomhed og interesse fra bilelskere i Danmark, og vi glæder os over muligheden for at præsentere vores kunder for endnu en eksklusiv og innovativ bilproducent. Vi er forpligtede til at tilbyde vores kunder de bedste muligheder for at finde deres drømmebil, og vi tror, at Hongqi vil tilføje en ny og spændende dimension til vores udvalg af nye biler.

E-HS9 – første model på det danske marked

Hongqis E-HS9 er den første 100% elektriske SUV fra Hongqi, der er skabt til at give dig komfort, sikkerhed og stil under transporten. Den store SUV har en højde på 1,73 meter, der giver dig et suverænt overblik i trafikken. Uanset om du vælger seks eller syv personers versionen, vil du opleve en sensationel høj komfort, der omfatter alt fra elektrisk justerbare kaptajnstole og klimaanlæg ved hver sæderække til luksuriøse nakkestøtter og læselamper.

Kabinen er ekstra rummelig og støjsvag, og interiøret er af høj kvalitet, så du kan nyde en førsteklasses rejseoplevelse, uanset hvor du skal hen.