Skip to main content

Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi er blandt de kun 14 forhandlere i Danmark, der i skal forhandle det kinesiske mærke Hongqi. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu en eksklusiv, anderledes og spændende mulighed for at finde deres drømmebil.

Hongqi er en af Kinas førende producenter af luksusbiler og er kendt for sin imponerende teknologi og ekslusive design. Deres fuldelektriske E-HS9 SUV er et eksempel på den imponerende teknologi, som de bringer til markedet.

Vi tror på, at Hongqis eksklusive biler vil tiltrække sig opmærksomhed og interesse fra bilelskere i Danmark, og vi glæder os over muligheden for at præsentere vores kunder for endnu en eksklusiv og innovativ bilproducent. Vi er forpligtede til at tilbyde vores kunder de bedste muligheder for at finde deres drømmebil, og vi tror, at Hongqi vil tilføje en ny og spændende dimension til vores udvalg af nye biler.

E-HS9 – første model på det danske marked

Hongqis E-HS9 er den første 100% elektriske SUV fra Hongqi, der er skabt til at give dig komfort, sikkerhed og stil under transporten. Den store SUV har en højde på 1,73 meter, der giver dig et suverænt overblik i trafikken. Uanset om du vælger seks eller syv personers versionen, vil du opleve en sensationel høj komfort, der omfatter alt fra elektrisk justerbare kaptajnstole og klimaanlæg ved hver sæderække til luksuriøse nakkestøtter og læselamper.

Kabinen er ekstra rummelig og støjsvag, og interiøret er af høj kvalitet, så du kan nyde en førsteklasses rejseoplevelse, uanset hvor du skal hen.


PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found