Skip to main content

Få råd til din drømmebil

Uanset om du køber ny eller brugt bil, kan vi hos Erling Høi-Nielsen hjælpe dig med finansieringen. Gennem Erling Høi-Nielsen Finans skræddersyr vi den finansielle løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Privatleasing

En af de absolut største fordele ved at lease er, at du ud over din drømmebil samtidig får tryghed og stabilitet.

Billån

Fast eller variable rente? Vi tilpasser billånet til dine behov.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing giver også overblik i budgettet, da der ikke kommer nogen uforudsete udgifter.

Privatleasing

Der er rigtig mange gode grunde til at privatlease din nye bil hos Erling Høi-Nielsen. En af de absolut største fordele ved at lease er, at du ud over din drømmebil samtidig får tryghed og stabilitet.

Hos Erling Høi-Nielsen Finans tilbyder vi dig professionel leasing af din privatbil

Vi skræddersyr leasingaftalen, så den passer præcis til dine behov. F.eks. kan du vælge at lade dækskifte, service, bilvask eller brændstofrabat være en del af din leasingaftale, alt sammen til en fast månedlig leasingydelse.

Når du leaser din bil hos os, har du fuld råderet over den i leasingperioden, men til forskel for et traditionelt bilkøb ejer du ikke selv bilen, der skal leveres tilbage efter en aftalt periode.

Tryghed & stabilitet

Hvis din bil f.eks. går i stykker, skal du ikke bekymre dig om, hvor dyr reparationen bliver, fordi den allerede er inkluderet i din faste månedlige leasingydelse.

Derfor vil du aldrig opleve, at uforudsete udgifter kan slå bunden ud af din økonomi, for du kender det faste beløb, du hver måned betaler for din bil. Du behøver heller ikke at tænke på bilens værditab, når du leaser. Derfor er privatleasing, der for blot få år siden stort set var ukendt herhjemme, i dag den hurtigst voksende finansieringsform på bilmarkedet.

Erhvervsleasing

En afgørende årsag til at det er en god ide at lease er, at en leaset vognpark ikke belaster virksomhedens likviditet.

Erhvervsleasing giver også overblik i budgettet, da der ikke kommer nogen uforudsete udgifter. De er inkluderet i den faste, månedlige leasingydelse.

Ligeledes skal man ikke spekulere på restværdi eller gensalg, da bilerne blot leveres tilbage til Erling Høi-Nielsen, når leasingperioden, der typisk ligger mellem 36 og 72 måneder, ender. Det er selvfølgelig også muligt at købe bilerne til en på forhånd fastsat pris, når aftalen udløber.

Hos Erling Høi-Nielsen Finans tilbyder vi dig professionel erhvervsleasing, der sikrer dig:

  • Fast leasingydelse i hele aftalens løbetid, der gør det let at budgettere og bevare det økonomiske overblik.
  • Inkluderet service i leasingaftalen.
  • Lav rente i forhold til kassekredit.
  • Mulighed for Fleet Management med rabatter på brændstof m.m.
  • Ingen momsudlæg.
  • Delvis momsfradrag på leasing af personbiler.
  • Mulighed for sale og lease back.

Billån

Variabel rente

Erling Høi-Nielsen Finans tilbyder altid en meget konkurrencedygtig variabel rente. Den variable rente ændrer sig efter renten på Nationalbankens indskudsbeviser – i daglig tale kaldet NIBS. Den variable rente kan gå både op og ned. Renten på lånet ændrer sig derfor i takt med det generelle renteniveau.

Fast rente

Hos Erling Høi-Nielsen Finans kan du vælge at optage et billån med fast rente. Der vil typisk være en lidt dyrere ydelse med fast rente end med variabel rente. Med fast rente er du til gengæld sikker på, at du sidder for præcis den samme ydelse gennem hele lånets løbetid.


PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found

Lukkedage i julen

23/12 - 26/12 - Alle afdelinger er lukket

27/12 - 30/12 - Salgsadelingen er åben (09.00 - 17.00) - Teknisk værksted har åbent for nødreparationer.

01/01/2023 - Alle afdelinger er lukket

Vi ønsker alle en glædelig jul & godt nytår