Skip to main content

Rådgivning før, under & efter

Med Citroën Professional får du professionel rådgivning både før, under og efter dit varebilskøb. Det kan være til alt fra bagagerumsvolumen, indretning og opbevaringsmuligheder til ekstraudstyr og brændstoføkonomi.

Mange års erfaring

Vi ved, hvad vi taler om, når det kommer til erhvervskørsel, så hos os er du garanteret kompetent 1:1-rådgivning, så du hurtigt kan blive godt kørende i dit daglige arbejde. Citroën Professional er for dig og din virksomhed – også efter du har købt ny varebil.

Så kontakt os næste gang du skal have ny varebil eller blot har brug for et godt råd.

Vi er med dig hele vejen

Valg af den rette varebil
Vi hjælper med at vælge den rette varebil og fremviser modeller baseret på dine ønsker og behov, og hjælper dig med at optimere bilens TCO (totaløkonomi).

Stort udvalg af tilbehør & ekstraudstyr
Har du særlige ønsker til ekstraudstyr, som f.eks. automatgear, anhængertræk eller klimaanlæg, så finder vi en god pris til dig.

Udarbejdelse af tilbud
Vi skræddersyer både tilbud ved køb af enkelte varebiler og flåder til forskellige formål, og giver en god pris for din brugte varebil.

Når det er tid til ny varebil
Når din varebil trænger til en udskiftning, guider vi dig på rette vej til det perfekte match og en endnu mere optimal og effektiv arbejdsdag.

Finansiering, garanti & services

Attraktive finansieringsløsninger
Vores dygtige erhvervsrådgivere rådgiver dig inden for en bred vifte af skræddersyede finansieringsløsninger, leasingkontrakter m.v.

5 års garanti
Hos os har du mulighed for at få 5 års garanti på hele vores varebilssortiment. Og med den udvidede fabriksgaranti kan du derfor trygt køre afsted i din foretrukne Citroën varebil*.

*Som standard er der 2 års fabriksgaranti på Citroën varebiler. I de fleste kampagner tillægges 3 års ekstra garanti. Spørg en af vores erhvervsrådgivere hvad der er den bedste løsning for dig.

Citroën assistance
Er uheldet ude, kan du få hurtig vejhjælp 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – i hele Europa ved at ringe til Citroën Assistance på 70 10 10 92.

Brug for rådgivning?

Jacob Høi-Nielsen

Salgschef
Direkte: 7343 4609
jhn@erlinghoi-nielsen.dk

Et uforpligtende møde?

Book et uforpligtende møde med vores erhvervsrådgivere og lad os hjælpe din virksomhed med de rigtige løsninger.
Udfyld formularen, så kontakter vi dig.


PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found

Lukkedage i julen

23/12 - 26/12 - Alle afdelinger er lukket

27/12 - 30/12 - Salgsadelingen er åben (09.00 - 17.00) - Teknisk værksted har åbent for nødreparationer.

01/01/2023 - Alle afdelinger er lukket

Vi ønsker alle en glædelig jul & godt nytår