Skip to main content

Erhvervsbiler til alle behov

Ikke for amatører

Med hele 4 mærker er vi din professionelle partner. Et stort udbud af biler - uanset din virksomheds behov.

Elektrisk eller diesel? Du bestemmer!

Ny Fiat Scudo

Den originale multifunktionelle varevogn fra Fiat Professional er tilbage.

100% elektrisk varebil

Opel Vivaro-e

Opel Vivaro-e er det eksklusive valg til professionelle virksomheder med høje standarder og store krav til biler, der skal passe perfekt ind i en optimeret arbejdsproces. Vivaro-e er kompromisløs og passer med sin emissionsfrie kørsel perfekt til både by- og motorvejskørsel. Den fås i 2 længder og med to batteristørrelser, der sikrer en rækkevidde på op til 330 km (WLTP).

100% elektrisk varebil

Peugeot e-Partner

I mere end 20 år er Peugeot Partner blevet hverdagstestet af hundredetusinder kunder, og kvalitet og funktionalitet er løbende udviklet til at være blandt markedets suverænt bedste. Nyeste generation af Peugeot Partner med Peugeot i-Cockpit® leverer sikkerhed, komfort og innovative løsninger på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

Tilpasset komfort

Citroën Jumper

Citroën Jumper har et kraftfuldt udtryk og rummer samtidig ro og komfort. Nyd absolut ro i kabinen takket være forbedret lydisolering. Med sin affjedring kan du køre, som du vil, uden at blive forstyrret af bump på vejen.

Et uforpligtende møde?

Book et uforpligtende møde med vores erhvervsrådgivere og lad os hjælpe din virksomhed med de rigtige løsninger. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.