Skip to main content

Siden 2021 har vi, Erling Høi-Nielsen, været din autoriserede leverandør af Opel-biler og service i Sønderborg og Rødekro.
Vi er nu den eneste autoriserede Opel-forhandler & det eneste autoriserede Opel-værksted i hele Sønderjylland. Dette sikrer, at lokale Opel-ejere kan nyde førsteklasses service og ekspertise, fra vores lokationer i Sønderborg og Rødekro.

At være den eneste autoriserede Opel-forhandler i Sønderjylland er et bevis på vores forpligtelse til kvalitet og kundeservice. Vores dedikerede hold af specialiserede mekanikere og salgspersonale er klar til at imødekomme ethvert behov, uanset om det drejer sig om reparationer, service eller køb af en ny Opel. Med vores dybe forståelse for Opel-mærket og dets produkter er vi det naturlige valg for Opel-kunder i Syd- og Sønderjylland. Vi stræber efter at opretholde det højeste niveau af professionalisme og ekspertise i alt, hvad vi gør. Vores dedikation til kundetilfredshed er tydelig i hver interaktion, og vi bestræber os altid på at gå den ekstra mil for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse.

Uanset om det drejer sig om rutinemæssig service, større reparationer eller køb af en ny Opel, kan du stole på, at vi gør vores ypperste for at levere enestående service og support. Vores mange års erfaring inden for bilindustrien gør os til en pålidelig partner for alle Opel-ejere i området og vi ser frem til at byde både nuværende og kommende Opel-kunder velkommen.

Udforsk Opel