Skip to main content

Mandag eftermiddag blev den sidste lodseddel i Ringriderfestens store lotteri solgt. Den blev solgt på aktion til Ringriderfestens herrefrokost. Anders Østergaard fra virksomheden Monjasa som donerede hele 150.000 kr. for den sidste lodseddel. Pengene doneres efterfølgende til organisationen ‘FONT – Football for a new tomorrow. Vi er super glade og stolte over at have været sponsorer for hovedgevinsten og vi venter i spænding på, at vinderen skal findes.

Læs Ringriderfestens artikel her

 

PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found