Skip to main content

Den robuste og komfortable crossover har altid været en favorit på det danske marked – ikke mindst på grund af den fremsynede ingeniørkunst, den er baseret på. Også i den nye version er der fokus på fremtidens mobilitet, hvilket bl.a. afspejles i de effektive benzinmotorer og ikke mindst i den avancerede plug-in hybrid teknologi, som Mitsubishi allerede introducerede i den store Outlander.

Den 20. september 2022 fejrede Mitsubishi verdenspremiere på den helt nye generation af ASX.

Du kan sikre dig eksklusiv forhåndsinformation, når der er nyt om den nye ASX,
der introduceres i Danmark i foråret 2023.

Få direkte besked, når nye biler ankommer


PAVA Kompletbehandling
Til biler der er maks. 36 mdr. Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel. For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

PAVA Specialbehandling
Til biler der er 3-5 år. Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig.


Vehicle not found