Ny Berlingo

Se mere

Citroën Berlingo er tilbage! Stadig praktisk som ingen anden – og i et lækkert, nyt og innovativt design. Der er plads til at tage hele familien med på eventyr i den helt nye version af Berlingo, som du kan få med op til 7 sæder og hele 19 avancerede fører- og sikkerhedssystemer.  Oplev den nye version af ikoniske Citroën Berlingo til Danmarkspremiere og Åbent Hus.

Ny Citroën Berlingo

Den nye Citroën Berlingo tilbyder en bred vifte af nye farver: Sand, Aqua Grøn, Artense Grå, Platinum Grå, Onyx Sort, Deep Blå, Fiery Rød og Polar Hvid.

Et farverigt udseende forstærket af de forskellige farvekombinationer med hvid eller orange omkring tågelygterne og på siderne.

Den nye Citroën Berlingo skiller sig ud fra mængden med sit slanke, strømlinede designpanel, der giver masser af opbevaringsplads. Interiøret har derudover også en høj kørestilling. XTR-interiøret i det kalkgrønne stof, indeholder også en orangefarvet streg på ryglænene.

Designet til et aktivt hverdagsliv

Praktisk både ude og inde – Den nye Citroën Berlingo har en førsteklasses tilgængelighed via sine to skydedøre og bagklap i vinduet.

Med sine foldesæder giver den nye Citroën Berlingo en høj standard af komfort og modularitet. Baggagerummet i den mellemstore Berlingo str. M er op til 775 liter, men det fås også helt op til 1.050 liter i XL-udgaven.

Den nye Citroën Berlingo har 186 liters opbevaringsplads – designet til et aktivt hverdagsliv, hvilket giver større mulighed og mere frihed for bare at pakke bilen og køre afsted. Som noget helt nyt indeholder den også Modutop® med 92 liter lagerplads.

Intelligent teknologi

Ny Citroën Berlingo er forsynet med en lang række moderne teknologier, der er nyttige i det daglige. Den indeholder de allerbedste teknologier, hvilket sikrer et højt sikkerhedsniveau og kørsel med ro i sindet.

Aktiv vejstribealarm, Uopmærksomhedsalarm, Blindvinkelsystem, Udvidet skiltegenkendelse, Automatisk nødopbremsning, Bakkamera med Top Rear Vision

8″ Touch Screen og 4 tilslutningsmuligheder skaber balance mellem din digitale verden og din bil: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box og trådløs smartphone opladning.

Motorer

Ny Citroën Berlingo har dynamiske køreegenskaber takket være en ny platform og effektive motorer af nyeste generation med reduceret brændstofforbrug og CO2 emission. Ny Berlingo er forsynet med benzin- og dieselmotorer til al slags kørsel, både i byen og uden for byen. Motorerne har optimal ydelse samtidig med, at de er miljøvenlige På Ny Citroën Berlingo introduceres den nye automatgearkasse med 8 gear, som giver optimal kørselskomfort.

På PureTech benzinmotorerne:
1,2L PureTech S&S 110 hk,
1,2L PureTech S&S 110 hk,
eller 130 hk AUT8.

På BlueHDi dieselmotorerne:
1,2L PureTech S&S 110 hk,
1,5L BlueHDi S&S 75 hk,
eller 130 hk eller AUT8 .

dimensions.286658.70

Ny Citroën Berlingo fås nu i 2 længder med kompakt størrelse og velafbalancerede linjer. De fås begge i versioner med 5 og 7 pladser og med optimalt komfortniveau.

XL versionen er 35 cm længere end M-versionen, da den har længere akselafstand og overhæng bag. Sæderne på 3. sæderække kan justeres frem og tilbage eller afmonteres helt,
så det er muligt at vælge mellem større komfort for passagererne eller større bagagerumsvolumen, afhængigt af dine
aktiviteter.

Fra 184.990 kr.

A+ – 24,4 – 25 km/l. CO2 106 – 109 g/km. Halvårlig ejerafgift 1.600 kr.

De viste modeller er inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris. Priserne er inkl. moms og leveringsomkostninger. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer samt trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Alle oplysninger og illustrationer i dette indstik er en generel beskrivelse af Citroëns modelprogram. Citroën forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at ændre modelprogram samt tekniske og udstyrsmæssige detaljer. Tilbuddene er kun gyldige gennem et autoriseret Citroën-salgssted. Tilbuddene gælder kun så længe lager haves. Citroën opfylder EU-direktiv 2000/53/EF om udrangerede køretøjer (ELV). Læs mere på elv.citroen.dk.