PEUGEOT e-208

OVERBLIK

NY Peugeot e-208

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

e-MOTION e-208
Den nye forførende el-bil e-208 har alt, hvad der skal til for at skabe køreglæde. Den skiller sig ud med et eksklusivt touch af teknologi og modernitet. Ny Peugeot e-208 kendes tydeligt på sit « e » emblem og det 2-farvede løve-logo, det indfarvede kølergitter, hjulkasser i sort højglans, 17’ diamantslebne alu-fælge.

100% ELEKTRISK
MOTOR

HØJTYDENDE BATTERI

Den nye e-CMP elektriske platform er udviklet til at indeholde et højspændingsbatteri med en stor kapacitet på 50kWh, samtidig med at der god plads i kabinen og i bagagerummet. Batteriet har en garanti på 8 år og 160.000 km for 70% af ladekapaciteten.

NY EL-MOTOR

Motorens effekt på 100 kW (136 hk) og et moment på 260 Nm, der er tilgængeligt fra 0 km/t, sikrer dig gode og stærke køreoplevelser i en boble af stilhed og komfort

KØREPROGRAMMER

Den nye elektriske Peugeot e-208 har 3 køreprogrammer:

 • Eco: Optimeret rækkevidde via regulering af visse parametre.
 • Normal: Optimal komfort ved almindelig dagligdags anvendelse.
 • Sport: Fokus på høj ydelse og køreglæde med maks. effekt og moment (0 til 100 km/t på 8,1 sek.).

BREMSEFUNKTIONER

Der genereres energi, når bilen bremser. Med andre ord så bruger så udnyttes bilens bevægelser til at indfange energi til batteriet, der ellers blot ville være gå tabt.

OPLADNING

For at opnå og få glæde af de op til 340 km (WLTPi) elektrisk kørsel giver den nye Peugeot e-208 adgang til flere typer opladning. Dette kan være enten hjemme eller via offentlige ladestandere.

Ny Peugeot e-208 har en programmerbar differentieret opladning, via online navigationssystemets skærm eller via MyPeugeot® appen på din smartphone. Dette system kan også bruges til at starte og stoppe opladningen til enhver tid og til at holde øje med ladeniveauet.

HURTIG OPLADNING MED EGEN WALLBOX

Oplad din e-208 hurtigt og sikkert med vores Wallbox. En komplet opladning varer 5 timer med en 11 kW Wallbox. Den kan nemt installeres hjemme hos dig.

OPLADNING VIA OFFENTLIGE LADESTANDERE

Takket være varmereguleringen af batteriet kan man anvende 100 kW opladere og oplade bilens batteri til 80% på 30 min.* Via vores samarbejde med Clever får man, ved køb af en e-208, en standardinstallation af en hjemmeladeboks med i købet*. Derudover får du adgang til Clevers ladestationer, der findes over hele landet*.

PEUGEOT I-COCKPIT 3D

INNOVATIV OG INTUITIV BETJENING

I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit® 3D* af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper*, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe*, den store 10’’ HD* touchskærm og 7 ‘Toggle switches’. Du kan personliggøre stemningen i kabinen med RGB LED* med 8 farver for et endnu mere moderne look.

Man kan bl.a. se infomationer omkring:

 • Køreprogram: Eco/Normal/Sport.
 • Batteriets ladestand.
 • Teknologisk animation af særlige. oplysninger, der i realtid illustrerer drivlinjens funktion.

MY PEUGEOT APP

FJERNSTYR FUNKTIONER PÅ BILEN

Med Peugeot appen kan du til enhver tid og hvor som helst tjekke:

 • Opladeforløbet og bilens ladeniveau.
 • Bilens batteriniveau.
 • Statistikker over forbruget på dine køreture.
 • Gode råd vedrørerende eco-kørsel

Du kan også fjernstyre visse funktioner i bilen direkte via appen:

 • Aktivering, standsning og planlægning af opladning.
 • Indstilling af for-varmning eller -køling af kabinen: Dette giver mulighed for at programmere varmesystemet eller klimaanlægget, så der opnås en behagelig temperatur i kabinen og batteriets ladeniveau opretholdes, hvis batteriet er under opladning.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

*Clever stiller ladeboks til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Tilbuddet gælder ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Installation dækker ubegrænset meter kabelføring. Eventuelt grave- og stilladsarbejde er ikke inkluderet. Der er ubegrænset garanti på ladeboks og installation. Ved ophør af abonnement skal kunden sørge for nedtagning af ladeboks. Øvrige vilkår for installation kan findes på clever.dk/installation. Mindsteprisen for Clever Unlimited er 4.494 kr. Mindsteprisen for Clever Unlimited Network er 3.750 kr. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice, ellers tillægges gebyr på 49 kr./md. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte produkter.

© 2020 Erling Høi-Nielsen