508
Brændstofforbrug
21.3 Km/L
Energiklasse
A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
580 Kr/Halvår
CO2
123 g/km

Peugeot 508

PEUGEOT 508

Vinder af ‘DESIGNPRISEN 2019’”Årets Bil” finale har netop fundet sted og Peugeot 508 vandt fortjent og overbevisende ”Designprisen 2019”. Det er første gang, at Danske Motorjournalister uddeler denne pris, og vi er meget stolte og glade over at have vundet den. Lækkert og nyskabende design altid har været kernen i Peugeots DNA og det er den nye 508 et forbilledligt eksempel på.

Begrundelsen fra juryen lød således:”Peugeot 508 er en modig designøvelse, der fungerer. Det fortjener hæder, at man kan få en så elegant bil med stilrent indre og lækre materialer til en folkelig pris. Samtidig beviser 508, at lækkert design ikke behøver at være upraktisk”.

Peugeot 508

INVENDIG KOMFORT

For at sikre høj komfort under alle forhold er Peugeot 508 udstyret med omsluttende fører- og passagerforsæder, der er AGR-certificerede* – en label, der tildeles for et ergonomisk design og et stort antal indstillingsmuligheder*. For optimal komfort kan du vælge sæder med elektrisk justering, memory-funktion, varme og multipunktsmassage* via aktivering af 8 luftlommer i ryglænet*.

I Peugeot 508 finder man nogle af de mest avancerede teknologiske systemer på markedet. Den præcise styring, det behagelige rat, og den eksemplariske vejbeliggenhed understøttet af den elektroniske variable affjedring* giver føreren en helt ny intens følelse af bevægelsesfrihed.

MOTORER & GEARKASSER

Peugeot 508 er forsynet med PureTech og BlueHDi motorer af nyeste generation med Euro 6 anti-forureningsnorm. Benzinmotorerne fås i 2 varianter baseret på 1.6 L Puretech motoren. Der fås 4 forskellige dieselmotorer, der er baseret på 1.5 L og 2.0 L BlueHDi motorerne.

EAT8 gearkassen er lige så økonomisk som som en manuel gearkasse og har et hurtigt og glidende gearskifte takket være den nye elektriske gearvælger ‘Shift and Park by wire’ og gearskiftegrebene ved rattet. Peugeot 508 fås også med en 6-trins manuel gearkasse i forbindelse med BlueHDi 130 hk motoren.

Peugeot 508

DET UNIKKE PEUGEOT i-COCKPIT

Tag plads i Peugeot i-Cockpit® i Peugeot 508. Oplev den nyeste fortolkning af en fleksibel og visionær førerplads, med et lille, sporty rat, konfigurerbart, digitalt head-up instrumentpanel og en kapacitiv 10’’ HD touch-skærm*. Der skal ikke mere end en let berøring med fingerspidsen til at betjene ‘Toggle Switch’ tasterne, og indstille bilens mange funktioner.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

new-508-fastback-3d-led-lights.447243.19

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk
* Ekstraudstyr

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen