PEUGEOT 508 SW

OVERBLIK

Peugeot 508 SW
B/A+ 20,4 - 14,1 Km/l. CO2: 127 - 161

KONTAKT EN RÅDGIVER

DESIGN

EN RADIKAL STATIONCAR

Med sit skarpe og muskuløse design, sine stramme linjer og sit markante kølergitter udviser Ny PEUGEOT 508 SW moderne elegance – og så er den også både rummelig og sportslig. Bagtil  understreger 2 forkromede rørhaler** de sportslige egenskaber, og det tværgående panel i sort højglans er forsynet med en ny 100% LED* lyssignatur med flot 3D-effekt.

DET SPEKTAKULÆRE PEUGEOT i-COCKPIT®

Sæt dig ind bag rattet på den visionære førerplads.
Med det kompakte rat, den digitale, programmerbare head-up instrumentgruppe og 10” HD touch-skærmen*, byder Peugeot i-Cockpit® på virkelig gode ergonomiske egenskaber og køreoplevelser i ny Peugeot 508 SW.

TEKNISK INFO

Den nye eksklusive Peugeot 508 SW har en ekseptionel vejbeliggenhed, understøttet af den elektronisk variable affjedring. De effektive PureTech og BlueHDi Euro6.c motorer og EAT8* automatgearkassen øger din køreglæde, og giver en mere intens køreoplevelse.

PURETECH BENZINMOTORER

1,6L PureTech benzinmotoren af nyeste generation (Euro 6.d temp) har en kørekomfort og et forhold mellem ydeevne og brændstofforbrug på højeste niveau.

Den nye PEUGEOT 508 SW fås med 2 forskellige benzinmotorer, kombineret med den nye EAT8 gearkasse og forsynet med ‘Stop & Start’ teknologien:

– PureTech 180  motor med S&S og EAT8
– PureTech 225  motor med S&S og EAT8

BLUE HDI DIESELMOTORER

Ny Peugeot 508 SW er forsynet med BlueHDi motorer af nyeste generation (Euro 6.d temp), og et eksklusivt system til reduktion af dieseludledning og brændstofforbrug, som er det mest effektive på markedet.

Den fås i 4 versioner:

– BlueHDi 130  motor med S&S og 6-trins manuel
– BlueHDi 130 motor med S&S og EAT8
– BlueHDi 160  motor med S&S og EAT8
– BlueHDi 177  motor med S&S og EAT8

EAT8 AUTOMATGEARKASSE

Den 8-trins gearkasse, EAT8*, har et hurtigt og glidende gearskifte takket være den nye elektriske gearvælger Shift and Park by wire og gearskiftegrebene ved rattet.
Da den er kompakt og kan anvendes i forbindelse med ‘Stop&Start’ teknologien, sikrer den lavere brændstofforbrug og optimeret ydeevne.

BVM6 MANUEL GEARKASSE

Den nye Peugeot 508 SW fås også med en 6-trins manuel gearkasse, i forbindelse med BlueHDi 130  motoren.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

* Ekstraudstyr. Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af udstyr.
** Afhængigt af motortype.
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen