508 Hybrid
Brændstofforbrug
76.9 Km/L
Energiklasse
Hybr
Halvårlig Grøn Ejerafgift
390 Kr/Halvår
CO2
32 g/km

Peugeot 508 Hybrid

PEUGEOT 508 HYBRID

Den nye Peugeot 508 Hybrid 225 e-EAT8 er prydet med eksklusive kendetegn, indvendigt og udvendigt, som uden at prale fortæller om dens tilhørsforhold til hybriduniverset.

Peugeot 508 vandt fortjent og overbevisende ”Designprisen 2019”. Det er første gang, at Danske Motorjournalister uddeler denne pris, og vi er meget stolte og glade over at have vundet den. Lækkert og nyskabende design altid har været kernen i Peugeots DNA og det er den nye 508 et forbilledligt eksempel på.

Begrundelsen fra juryen lød således:”Peugeot 508 er en modig designøvelse, der fungerer. Det fortjener hæder, at man kan få en så elegant bil med stilrent indre og lækre materialer til en folkelig pris. Samtidig beviser 508, at lækkert design ikke behøver at være upraktisk”.

Peugeot 508

INVENDIG KOMFORT

For at sikre høj komfort under alle forhold er Peugeot 508 udstyret med omsluttende fører- og passagerforsæder, der er AGR-certificerede* – en label, der tildeles for et ergonomisk design og et stort antal indstillingsmuligheder*. For optimal komfort kan du vælge sæder med elektrisk justering, memory-funktion, varme og multipunktsmassage* via aktivering af 8 luftlommer i ryglænet*.

I Peugeot 508 finder man nogle af de mest avancerede teknologiske systemer på markedet. Den præcise styring, det behagelige rat, og den eksemplariske vejbeliggenhed understøttet af den elektroniske variable affjedring* giver føreren en helt ny intens følelse af bevægelsesfrihed.

KØREGLÆDE

Nye køreoplevelser ved 100% elektrisk kørsel:

 • Op til 62 km rækkevidde på 508 Hybrid med 225 hk i elektrisk tilstandi.
 • Glidende kørsel uden ryk og med færre vibrationer.
 • Acceleration med det samme pga. øjeblikkeligt moment.
 • Støjsvag kørsel.

BESPARELSER

Mange besparelser ved brug:

 • En stor besparelse i brændstofforbrug estimeret til 40%.
 • Nul udledning af CO2 ved elektrisk kørsel.
 • Et højtydende batteri med en garanti på 8 år eller 160 000 km for en min. kapacitet på 70%.

ENKELTHED

Funktioner der er tiltænkt dig:

 • En enkel og brugervenlig opladning på 9 timer (Fuld opladning med standardsstik (6a – 220 V), og den indbyggede 3.7 kW lader der er forbundet med bilen).
 • En hurtig og fuld opladning på 3 timer og 30 minutter (Via ladeboks – ekstraudstyr).
 • Oplysninger i realtid om din kørsel.
 • Fjernstyring med appen MyPeugeot® (Fjernstyring af funktioner f.eks. ladetilstand, forvarmning og nedkøling af kabinen og kørselsstatistikker).

GENOPLADELIG HYBRIDMOTOR

For at opnå en kombineret maks. effekt kombinerer den genopladelige hybridteknolog:

 • En benzinmotor PureTech på 132 kW / 180 hk.
 • En elmotor på 80 kW / 110 hk.
 • Den nye 8-trins elektrificerede automatgearkasse e-EAT8.

LITHIUM-ION BATTERI (300 V)

 • Batteriets rækkevidde i 100% elektrisk funktion er på op til 62 km i 508 med 225 hk WLTP.
 • Dens kapacitet er på 11,8 kWh.
 • Højspændingsbatteriet er placeret under bagsæderne, uden at det går ud over bilens rummelighed eller bagagerumsvolumen.
 • Med “e-SAVE”-funktionen er det muligt for føreren at sørge for at have en elektrisk reservebeholdning, der kan anvendes, når kunden ønsker det på køreturen. Med denne funktion er det f.eks. muligt at gemme en elektrisk energireserve til et område med begrænset kørsel.

EKSKLUSIVE ALCANTARA® SÆDER

Kabinen i ny hybrid topmodel Peugeot 508 GT er prydet med en eksklusiv grå (Gréval) Alcantara® beklædning.

INDIKERER ELEKTRISK KØRSEL

For at gøre det let at køre i områder med begrænset kørsel aktiveres en blågrøn LED, der kan ses udefra, foroven i forruden, når SUV’en kører 100% elektrisk.

HYBRID EMBLEM

Tofarvede hybrid emblemer er placeret på bagenden og siderne for at markere bilens tilhørsforhold til hybrid-universet.

Peugeot 508

DET UNIKKE PEUGEOT i-COCKPIT

Tag plads i Peugeot i-Cockpit® i Peugeot 508. Oplev den nyeste fortolkning af en fleksibel og visionær førerplads, med et lille, sporty rat, konfigurerbart, digitalt head-up instrumentpanel og en kapacitiv 10’’ HD touch-skærm*. Der skal ikke mere end en let berøring med fingerspidsen til at betjene ‘Toggle Switch’ tasterne, og indstille bilens mange funktioner.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

new-508-fastback-3d-led-lights.447243.19

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Find flere informationer om denne model på peugeot.dk
* Ekstraudstyr

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen