OVERBLIK

Peugeot 5008 SUV
B/A+ 18,9 - 13,9 km/l CO2: 139-169
Halvårlig grøn ejerafgift 580 - 2.170 Kr.

KONTAKT EN RÅDGIVER

DESIGN

FORENDEN – EN ROBUST KONTRUKTION

Lyssignaturen og lygternes let kurvede form giver fronten et intenst blik. Kølergitterets finish med forkromede lameller og den lodrette front med s

DEN PERFEKTE BAGENDE

Den skrånende bagrudes aerodynamiske linje understreger bagendens sportslige stil. LED baglygterne er integreret i det sorte tværgående panel og er forsynet med tre stiliserede løvekløer, der lyser både dag og nat og udgør Peugeot 5008 SUV’s unikke lyssignatur.

EN NY SLAGS FRIHED

Uanset om du kører alene eller med passagerer, når din køreoplevelse helt nye dimensioner i Peugeot 5008 SUV med 7 sæder. Nyd det exceptionelle lys fra panoramasoltaget* i luksuriøse omgivelser. Tag plads i et af multipunkts massagesæderne*, skab din egen stemning i kabinen ved hjælp af Peugeot i-Cockpit® Amplify* og nyd den gode lyd fra Focal® Hi-Fi anlægget*.

HELT NYE DIMENSIONER

Peugeot 5008 SUV’s kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik.  Den elegante silhuet, Black Diamond* taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.

INTUITIV BETJENING

Lad sanserne råde, når du sidder i det nye digitale, high-tech Peugeot i-Cockpit®. Det lille kompakte rat med kvalitetslæder* ligger godt i hænderne, og den gode føling med vejen og lydkomforten er i topklassen. Med teknologier der sikrer øget vejgreb og kørselshjælpesystemer af nyeste generation*, når dine køreoplevelser nye højder.

PLADS TIL ALT
Hvad enten du vil fylde bilen med passagerer op til 7 personer eller udnytte det store bagagerum fuldt ud, kan Peugeot 5008 SUV indrettes, så den passer til dine behov.

ANSVARLIG KØREGLÆDE
For at øge sikkerheden og køreglæden er Peugeot 5008 SUV’s design blevet optimeret, hvilket især har resulteret i store vægtbesparelser på chassiet, karrosseriet og karrosseriudstyret. Når dette kombineres med højtydende BlueHDi, PureTech og THP motorer og en EAT6 automatgearkasse, bliver ny Peugeot 5008 SUV starten på en helt ny æra inden for højtydende SUV’er.

KØRE-
OPLEVELSE

OPTIMAL KØREOPLEVELSE

Sæt sanserne i højsædet, og få en unik køreoplevelse om bord i det nye, 100% high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. På det digitale head up-display med personlig opsætning og på den kapacitive 8’’ touchskærm* får du nyttige informationer uden at tage øjnene fra vejen.

INTUITIV BETJENING

Få større køreglæde med det kompakte læderrat* med indbyggede betjeningsknapper og automatgearkassen med sekventielt gearskifte*, som sikrer optimal og intuitiv betjening.

TEKNISK INFO

BLUE HDi DIESELMOTORER

Peugeot 5008 SUV’s BlueHDi Euro6 dieselmotorer forener høj ydelse og lav emission.

Med sin eksklusive kombination af SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction) og partikelfilter kan BlueHDi-motorerne reducere brændstofforbruget, opnå en CO2-udledning på mellem 105 og 125 g/km, nedsætte brændstofforbruget, reducere udledningen af kvælstofilter (NOx) med op til 90% og eliminere 99,9 % af de små partikler.

PURE TECH BENZINMOTORER

De 3-cylindrede PureTech Euro6 motorer i ny Peugeot 5008 SUV har en høj ydelse takket være den reducerede vægt og størrelse. De sikrer unik kørbarhed og høj ydelse uden at gå på kompromis med driftssikkerhed og styrke.

PureTech 130 S&S motoren blev kåret til « Engine of the year 2017* » i sin klasse, og CO2 udledningen begynder ved 115 g/km. Den kan kombineres med den nye EAT8 automatgearkasse.

*Se resultat

EAT6 AUTOMATGEARKASSE

Til  Peugeot 5008 SUV fås et udvidet udvalg af motorer med 8-trins automatgearkassen, EAT8 (Efficient Automatic Transmission). I kombination med PureTech 130, PureTech 180, BlueHDi 130 og BlueHDi 177 motorerne, sikrer denne nye generation af moderne og effektive automatgearkasse eksemplariske køreegenskaber.

Den er forsynet med “Quickshift” teknologi og en ny elektrisk sekventiel betjeningsfunktion, som giver et hurtigt og glidende gearskifte og en unik brugervenlighed. I Sport* programmet opnås hurtigere reaktionsevne og mere dynamisk kørsel.

 

*Option

SIKKERHED

100% HIGH TECH SIKKERHED

På Peugeot 5008 SUV er de allerbedste sikkerhedssystemer standardudstyr, f.eks. karrosseri med optimeret optagelse af kollisionskraft, seks airbags, ABS og ESP. Under kørslen får du hjælp af et multifunktionskamera øverst i forruden*, 12 ultralydssensorer*, en radar* og to 180° videokameraer*, så du altid er forberedt på det, der ligger forude.

BEDRE VEJGREB

Gør dig fri af alt andet og fokuser på kørslen. Den nye Hill Assist Descent Control (HADC) funktion som kendes fra firehjulstrækkere og er en del af Advanced Grip Control* pakken, regulerer automatisk hastigheden og sikrer, at du bevarer kontrollen over bilen på stejle nedkørsler**.

KIG IND I DEN NÆRMESTE FREMTID

Få hjælp fra førerhjælpefunktioner af nyeste generation, f.eks. Sign Recognition (skiltegenkendelse af farttavler og hastighedsanbefalinger), Active Safety Brake med Distance Alert*, Active Lane Keeping Assist* (aktiv vejstribealarm), Active Blindspot Detection* (aktiv blindvinkelovervågning), Driver Attention Alert*(uopmærksomhedsalarm) og Adaptiv fartpilot med Stop funktion*.

En række manøvrerings- og parkeringshjælpesystemer gør det lettere at køre i byen.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

* Ekstraudstyr. Afhængig af version
** Funktionen aktiveres, når bilens hastighed er under 30 km/t og bakken har en stigning på min. 5%
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen