308
Brændstofforbrug
21.7 Km/L
Energiklasse
A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
540 Kr/Halvår
CO2
120 g/km

DESIGN

Peugeot 308 er stilren, har flydende linjer og velafbalancerede proportioner. Det udtryksfulde design og de stramme linjer giver den et stærkt og dynamisk look.  Personligheden reflekteres af den nye kraftfulde front med krom-facetter* og nye, ellipseformede halogenforlygter*.

INNOVATIV OG INTUITIV BETJENING

I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit® 3D* af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper*, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe*, den store 10’’ HD* touchskærm og 7 ‘Toggle switches’.i Du kan personliggøre stemningen i kabinen med RGB LED* med 8 farver for et endnu mere moderne look.

peugeot-308-5d-2017-gallery03.298765.19

KØREEGENSKAB

Fordi køreglæde er baseret på, at man har fuld kontrol med bilen, er Peugeot 308 forsynet med avanceret teknologi, som giver eksemplariske køreegenskaber. Undervognen er tilpasset den enkelte BlueHDi- og PureTech-motortype, for at opnå optimal effektivitet og komfort.

I Peugeot 308 giver Peugeot i-Cockpit® og det unikke udstyr fantastiske køreoplevelser. Det kompakte rat giver større manøvredygtighed, head-up instrumentgruppen skaber mere komfort og den kapacitive touch-skærm* sikrer mere intuitiv betjening.

peugeot-308-5d-2017-gallery03.298765.19

PLADS TIL NYE INDTRYK

Kabinens minimalistiske og funktionelle design bidrager til en god ergonomisk indretning af førerpladsen, og nye køreoplevelser.
Med det lille, kompakte rat, head-up instrumentgruppen og den kapacitive touch-skærmibyder Peugeot i-Cockpit® på en spændende og unik køreoplevelse.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

[elfsight_team_showcase id=”3″]

DET MED SMÅT

*Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version.
** TEP/ Oxford stof i farverne Mistral/Rød med røde stikninger er standard, og Sort Mistral Club NAPPA læder med røde stikninger er option.
*** Sort Mistral Club NAPPA læder med røde stikninger er option og Sort Mistral TEP/Alcantara med røde stikninger er standard.
**** Blandet kørsel 16,7-17 km/l 133g-135g Co2 Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden. Tilkøb af ekstraudstyr vil i nogle tilfælde påvirke testresultaterne, hvilket i praksis betyder at det oplyste forbrug ændres. Denne ændring kan have indflydelse på bilens ejerafgift ift. det oplyste samt den endelige registreringsafgift – en evt. regulering vil tilfalde kunden. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger derudover også af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste. EAT8: 8-trins automatgearkasse (Efficient Automatic Transmission 8 Speed)
* Ekstraudstyr
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen