OVERBLIK

Peugeot 3008 SUV
A/A+ 19,6 - 15,2 KM/l. CO2: 137-148

KONTAKT EN RÅDGIVER

DESIGN

KRAFTFULD & ELEGANT

Peugeot 3008 SUV har et harmonisk og eksklusivt look med perfekt afbalancerede proportioner.
Så lad dig forføre af den kraftfulde, lodrette front med enten:
– kølergitter med krom-facetter, indrammet af smalle, aflange halogenforlygter
– eller kølergitter med ternet mønster* og stilrene Full LED-forlygter*

Peugeot 3008’s robuste look fremhæves af den kantede, vandrette motorhjelm, mens de elegante kromlister øverst på sideskærmene** og listen af rustfrit stål langs taget understreger de flydende og dynamiske linjer.

*Option afhængig af version 
** Standard afhængig af version

MARKANT PERSONLIGHED

Peugeot 3008 SUV markerer sig med en unik og skarp karakter.
Dens linjer understreges af det skinnende sorte Black Diamond tag*. Og det sorte panel tværs hen over bagenden giver et ultra-moderne touch og indeholder LED-baglygter med 3 røde stiliserede ”kløer”, der lyser både dag og nat.

*Option afhængig af version

SMUKT INTERIOR

Det første, der fanger øjet, når du sætter dig ind i Peugeot 3008 SUV, er et spektakulært og næsten futuristisk instrumentbord.
Oplev den sidste nye generation af Peugeot i-Cockpit® med innovative teknologier.
Rattet er endnu mere kompakt, og den store kapacitive 8’* touch-skærm er placeret midt på instrumentbordet. 12,3’ head-up instrumentgruppen viser de vigtigste informationer om kørslen.
Peugeot i-Cockpit® fås også med en række elegante vippekontakter – kaldet Toggle Switches*, der altid giver direkte adgang til de primære komfortfunktioner: Radio, klimaanlæg, navigation**, bilens parametre, telefon og mobil apps.

*Standard afhængig af version
**Option afhængig af version

DETALJENS KUNST

Der er valgt lækre og moderne materialer i form af krom, læder og tekstiler. Den luksuriøse og moderne kabine garanterer køreoplevelser af høj kvalitet.

KØRE-
OPLEVELSE

BEVAR KONTROLLEN

Peugeot 3008 SUV er perfekt i byen, men er også fantastisk uden for de gængse veje, takket være Advanced Grip Control*. Ved hjælp af drejeknappen i midterkonsollen kan du vælge et køreprogram, der øjeblikkeligt tilpasser sig til selv de værste vejgrebsforhold: Sne, mudder eller sand. Ved stejle nedkørsler regulerer det smarte Hill Assist Descent Control system automatisk bilens hastighed efter nedkørslens hældning. Igangsætningen foregår progressivt, og føreren skal hverken aktivere speeder eller bremse.

*Standard eller option afhængig af version

TEKNISK INFO

MOTORER

Når man kører ud i verden, skal man samtidig huske at passe på den, og det gøres bedst med effektive miljøbeskyttende teknologier. Den nye EMP2 platform og de højtydende PureTech og BlueHDi motorer, samt EAT6 gearkassen placerer Peugeot 3008 SUV blandt de mest brændstofeffektive SUV’er i sin klasse.

PURETECH TEKNOLOGI

De 3-cylindrede PureTech Euro6 benzinmotorer i Peugeot 3008 har en høj ydelse takket være den reducerede vægt og størrelse. De sikrer unikke køreegenskaber og høj effektivitet uden at gå på kompromis med driftssikkerhed og styrke. 1.2 PureTech 130 S&S motoren er blevet kåret til ”Engine of the year 2016” i sin klasse og CO2 udledningen starter ved kun115 g/km. Den fås i kombination med den nye EAT6 gearkasse.

BLUE HDi TEKNOLOGI

Peugeot 3008’s Euro6 BlueHDi dieselmotorer forener høj ydelse med lav emission.
BlueHDi systemet, der er en kombination af SCR teknologien (Selective Catalytic Reduction) og partikelfilter med additiv, reducerer brændstofforbruget, nedbringer CO2 udledningen med til 100g/km, samt reducerer udledningen af NOx (kvælstofilte) med op til 90% og eliminerer 99,9% af de små partikler.

NY EAT6 AUTOMATGEARKASSE

Peugeot 3008 SUV fås nu med en moderne og effektiv 6-trins EAT6 (Efficient Automatic Transmission) automatgearkasse.
Automatgearkassen af nyeste generation fås til motorerne 1.2 e-THP PureTech 130 hk, 1.6 e-THP 165 hk, 1.6 BlueHDi 120 hk og 2.0 BlueHDi 180 hk og sikrer bedre køreegenskaber.

Den fås med:

  • ‘Quickshift’ teknologi, som sikrer hurtigt og glidende gearskifte, og er meget brugervenlig
  • en ny elektrisk impulsbetjening
  • en Sport funktion, som giver højere reaktionsevne og mere dynamik

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

* Ekstraudstyr
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen