208
Brændstofforbrug
24.4 Km/L
Energiklasse
A++
Halvårlig Grøn Ejerafgift
590 Kr/Halvår
CO2
107 g/km

DESIGN

Ny Peugeot 208s udtryksfulde front indeholder et stort krom kølergitter*, og har et moderne og skarpt look med Full LED* forlygter med 3 stiliserede løvekløer og LED kørelys*, der altid er tændt. Bagenden har et markant design med et panel i sort højglans* tværs hen over bagenden, og er forsynet med Full LED* baglygter med 3 stiliserede løvekløer, der lyser konstant.

Den nye Peugeot 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter. Med sine livlige og originale lakfarver gør ny 208 sig virkelig bemærket!

INNOVATIV OG INTUITIV BETJENING

I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit® 3D* af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper*, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe*, den store 10’’ HD* touchskærm og 7 ‘Toggle switches’.i Du kan personliggøre stemningen i kabinen med RGB LED* med 8 farver for et endnu mere moderne look.

image

GODT PÅ VEJ MOD DEN DELVIST SELVKØRENDE BIL

I den nye Peugeot 208 bybil, har du en lang række intelligente og sikkerhedsskabende førerhjælpefunktioner til rådighed. Det gælder bl.a. Peugeot Drive Assist*:

  • vognbaneassistent med valg af placering på kørebanen,
  • skiltegenkendelse,
  • adaptiv fartpilot og regulering af sikkerhedsafstanden

Desuden kan du få hjælp til din parkering af f.eks. Full Park Assist*, som aktivt hjælper med parallelparkering eller parkering i bås.

image

MOTOR & GEARKASSE

Du kan vælge mellem tre kraftfulde benzinmotorer og to særdeles effektive dieselmotorer. Den særdeles kraftfulde 1,6-liters T-GDi-motor yder 204 hk og er velegnet til alle kørselssituationer. Afhængigt af konfigurationen kan du vælge mellem en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse og en 6-trins manuel gearkasse. Alle motorer overholder den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

[elfsight_team_showcase id=”3″]

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr
*Clever stiller ladeboks til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Tilbuddet gælder ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Installation dækker ubegrænset meter kabelføring. Eventuelt grave- og stilladsarbejde er ikke inkluderet. Der er ubegrænset garanti på ladeboks og installation. Ved ophør af abonnement skal kunden sørge for nedtagning af ladeboks. Øvrige vilkår for installation kan findes på clever.dk/installation. Mindsteprisen for Clever Unlimited er 4.494 kr. Mindsteprisen for Clever Unlimited Network er 3.750 kr. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice, ellers tillægges gebyr på 49 kr./md. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte produkter.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen