OVERBLIK

Ny Peugeot 2008 SUV
A/A+ 20,4 - 16,4 Km/l. C02: 121-139
Halvårlig grøn ejerafgift: 540 - 1.100 kr.

KONTAKT EN RÅDGIVER

DESIGN

Bag ny Peugeot 2008 SUVs robuste og rummelige karrosseri aner man effektivitet og kræfter under kontrol. Dens udtryksfulde front, vandrette motorhjelm og hævede vognhøjde fremhæves under de stramme linjer og skulpturelle sider. Bagpartiet forstærker dens sportslige look og stærke karakter med spoileren, den sorte og blanke liste samt de forkromede* udstødningsrør.

Perfekte detaljer

Alle detaljer er blevet udført med præcision og høje krav til fordel for elegance og funktionaliteter.

Lyssignaturen understøtter bilens moderne design og teknologiske excellence med dens Full LED Forlygter. Foran ses den unikke hugtand, og både for og bag ses de tre markante løvekløer. Forlygterne kombineret med LED baglygterne understreger en unik lyssignatur og afslører straks bilmærket.

Mange muligheder

Den nye kompakte Peugeot 2008 SUV tilbyder en stor og funktionel lastkapacitet, da den har et stort modulopbygget bagagerum og et nedfældeligt bænkbagsæde. Både kabine- og bagagerumsvolumen er identisk med elbilens.

MOTORER

Valget er dit

Ny Peugeot e-2008 kommer med en kraftig motor på 100 kW (136 hk), der er meget alsidig og indeholder den nyeste EV-teknologi. Lige så kompakt og let at manøvrere den er ved bykørsel, lige så robust og sikker er den ved landevejskørsel.

Med forbrændingsmotor. Her findes et stort udvalg af højtydende og effektive motortyper, som alle er udstyret med Stop&Start-funktion: Dieselmotoren BlueHDi og benzinmotorerne PureTech.

For at få yderligere fleksibilitet og reaktionsevne, kan du vælge automatgearkassen EAT8 og dens “Quickshift” teknologi.

Oplev en helt ny verden med en el-motor

Den nye kompakte e-2008 SUV er optimal til både kørsel i tæt by såvel som på åbne strækninger og motorveje. Peugeot e-2008 SUV er udstyret med en 100kW (136 hk) motor og tilbyder ovenikøbet både lang rækkevidde og hurtig opladning.

MyPeugeot app’en giver endnu flere muligheder sammen med den elektriske udgave af Peugeot 2008 SUV. Via app’en vil man altid have mulighed for at administrere opladningen, se bilens batteriniveau og se diverse forbrugsstatistikker. Det er desuden muligt at styre funktioner på bilen såsom for-varmning eller -køling af kabinen.

TEKNOLOGI

Udvid dit aktivitetsområde

Du skal udfordre vejene og vove at køre nye veje. Du kan tilpasse vejgrebet på den nye Peugeot 2008 SUV til vejforholdene ved at vælge et af de 3 “Advanced Grip Control”* køreprogrammer: Grus, mudder eller sne.

Du kan også regulere din SUV’s hastighed på stærkt nedadskrånende veje med nedkørselsassistenten “Hill Assist Descent Control”*.

Nyd de seneste intelligente kørehjælpemidler

Den nye kompakte Peugeot 2008 SUV nyder godt af mærkets nyeste generation af teknologier såsom Peugeot Drive Assist*, der gør det muligt at vælge den delvist selvkørende funktion. Med systemet der placerer bilen i vognbanen* og den adaptive fartpilot med Stop & Go-funktion*, er det muligt automatisk at tilpasse bilens hastighed til den forankørende bils, samtidig med at bilen fastholder en sikkerhedsafstand.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

* Ekstraudstyr
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen