108
Brændstofforbrug
20.4 Km/L
Energiklasse
A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
460 Kr/Halvår
CO2
111 g/km
Peugeot 108

DESIGN

Peugeot 108 er chik og elegant, original og karakteristisk, skræddersyet til en sofistikeret livsstil i byen og bemærkelsesværdigt kompakt. Udover 108s kompakte størrelse, gør bakkameraet, parkering hurtig og enkel over alt. Med det smarte Open & Go-system, kan du oplåse og låse dørene uden hjælp af en nøgle og starte bilen blot ved at trykke på Start/Stop.

Lyssætningen på 108 er let genkendelig og iøjnefaldende. I en stilfuld balance af sort og krom sørger de højteknologiske forlygter og LED-lyslederen for et urbant look.

KOMFORT & BEKVEMMELIGHED

Kabinen i Peugeot 108*  er designet til at være særdeles intuitiv. Fra det højdejusterbare førersæde* har føreren det centrale panel, der inkorporerer hele spektret af styringer af bilens udstyr, inden for rækkevidde af blot den ene hånd: Den store 7″ touchscreen*,  startknappen kombineret med Peugeot Open & Go-system* og automatisk klimaanlæg*.

article5_1920x1080-66002-17
Peugeot 108 Erling Høi-Nielsen

GODT PÅ VEJ MOD DEN DELVIST SELVKØRENDE BIL

I den nye Peugeot 208 bybil, har du en lang række intelligente og sikkerhedsskabende førerhjælpefunktioner til rådighed. Det gælder bl.a. Peugeot Drive Assist*:

  • vognbaneassistent med valg af placering på kørebanen,
  • skiltegenkendelse,
  • adaptiv fartpilot og regulering af sikkerhedsafstanden

Desuden kan du få hjælp til din parkering af f.eks. Full Park Assist*, som aktivt hjælper med parallelparkering eller parkering i bås.

Peugeot 108 Erling Høi-Nielsen

e-VTi MOTOR

Peugeot 108 kommer med en ny familie af 3-cylindrede motorer, der kombinerer økonomisk forbrug med høj ydeevne takket være en reduktion i motorstørrelsen. Effektiviteten af disse lettere, ultrakompakte benzinmotorer stammer fra en optimeret forbrænding og reduktion af friktion.
Gearskift foregår via en manuel 5-trins gearkasse og er med til at levere maksimal kørefornøjelse.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

[elfsight_team_showcase id=”3″]

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr
*Clever stiller ladeboks til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Tilbuddet gælder ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Installation dækker ubegrænset meter kabelføring. Eventuelt grave- og stilladsarbejde er ikke inkluderet. Der er ubegrænset garanti på ladeboks og installation. Ved ophør af abonnement skal kunden sørge for nedtagning af ladeboks. Øvrige vilkår for installation kan findes på clever.dk/installation. Mindsteprisen for Clever Unlimited er 4.494 kr. Mindsteprisen for Clever Unlimited Network er 3.750 kr. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice, ellers tillægges gebyr på 49 kr./md. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte produkter.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen