Kia logo
XCeed
Brændstofforbrug
18.9 Km/L
Energiklasse
A+
Halvårlig Grøn Ejerafgift
1.630 Kr/Halvår
7aarsgaranti
Kia XCeed

DESIGN

Hver enkelt detalje er en opfordring til eventyr. SUV-kølergrillen i dual blade-design træder frem mellem de Z-formede ”Ice Cube”-LED-forlygter og tågeforlygter. Den nye KIA XCeeds stærke personlighed understreges af iøjnefaldende detaljer som sølvfarvet bundskjold og elementer i satinkrom på kofangernes hjørner.

Den stejlt hældende fastback-bagklap efterlader et stærkt indtryk hos alle, der ser den. Bilens kraftfulde proportioner og muskuløse fremtoning understreges af kofangerens sportslige udformning og den sølvfarvede diffusor med dobbelte afgangsrør, mens de komplette LED-baglygter med et unikt blinklysdesign giver bilen et højteknologisk præg.

STIL, KOMFORT & OPKOBLINGSMULIGHEDER

Den høje siddehøjde giver et godt overblik over omgivelserne og let adgang til den komplet digitale 12,3” Supervision-instrumentenhed (*) og 10,25” navigationssystemet (*). Unikke kontrastfarver, fine materialer og instrumentpanel i blød kvalitet skaber en sofistikeret stemning. Er man til fest og farver, kan man som ekstraudstyr vælge en gul farvepakke til kabinen.

I kabinen i den nye KIA XCeed får man ikke kun en sportslig og høj siddeposition med godt udsyn over vejen foran bilen. Der er også gode indstigningsforhold og masser af plads til alle passagerer. Med de berøringsfølsomme betjeningselementer kan du hurtigt foretage ændringer i kabinen uden at fjerne blikket fra vejen i længere tid end højst nødvendigt.

kia-xceed-cdcuvmy20-style- comfort-connectivity

PLADS TIL DINE TING

Det kompakte karrosseri byder på et overraskende stort og fleksibelt bagagerum med en konkurrencedygtig kapacitet på 426 l, som kan udvides til 1.378 l, hvis bagsæderyglænene klappes frem. Splitbagsædet er udformet i en 40:20:40-konfiguration (*) . Har man brug for endnu større praktisk anvendelighed, kan bagagerumsbunden flyttes op, så der dannes et skjult opbevaringsrum under bagagerumsbunden.

Den elektriske bagklap (*) gør det let at læsse dine ting i bilen, når du har hænderne fulde. Bagklappen åbner automatisk, når du nærmer dig bilens bagende og har nøglen i lommen eller tasken.

kia-xceed-cdcuvmy20-engines-and-transmission

MOTOR & GEARKASSE

Du kan vælge mellem tre kraftfulde benzinmotorer og to særdeles effektive dieselmotorer. Den særdeles kraftfulde 1,6-liters T-GDi-motor yder 204 hk og er velegnet til alle kørselssituationer. Afhængigt af konfigurationen kan du vælge mellem en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse og en 6-trins manuel gearkasse. Alle motorer overholder den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard.

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bilrådgivere, booke en prøvekørsel eller skrive til os.

[elfsight_team_showcase id=”2″]

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

** Kun ved DCT gearkasse
(1) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.
(2) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)
Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.
(3) Teknologien er kun tilgængelig til modeller med dobbeltkoblingsgearkasse.
(4) Clari-Fi™-teknologi
JBL®-soundsystemet omfatter Clari-Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari-Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.
(5) KIA’s 7 års kortopdateringer
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret LG-navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Arbejdsløn kan pålægges på servicestedet for den tid, der medgår til at udføre opdateringen. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer, da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som leveres af kortdataleverandøren.
(6) KIAS Connected Services med teknologi fra TomTom Live Services
Tjenesterne er gratis i 7 år efter første forbindelse mellem navigationssystemet og det mobile netværk. Hvis den første tilslutning ikke sker lige efter købet, reduceres varigheden med det tidsrum, der svarer til tiden mellem købet og første forbindelse. Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.
(7) Android Auto™ og Apple CarPlay™
KIA ProCeed er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.
(8) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.
(9) Trådløst opladningssystem til mobiltelefoner
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.
(10) 7-års garanti
Maks. 150.000 km garanti på bilen. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen